НАЧАЛО Алткойни

Кои са най-развитите криптовалутни проекти според Santiment?

23.02.2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои са най-развитите криптовалутни проекти според Santiment?

Santiment наскоро разкри списък на най-разработените криптовалутни проекти в GitHub въз основа на ангажиментите на разработчиците.

Според последните проучвания на платформата за пазарна информация Santiment – Polkadot води по активност на разработчиците в GitHub с 558 commits (ангажименти) през последния месец.

Това поставя мрежата, базирана на консенсусния механизъм за доказателство за залог (PoS), на първо място по забележителна активност на разработчиците, изпреварвайки Cardano и Internet Computer.

Екосистемата на Polkadot включва стотици странични вериги или проекти за паравериги, което привлича разработчици от други мрежи като Solana. Освен това, съвместимите с нормативните изисквания и ориентирани към потребителите комунални услуги на Polkadot биха могли да помогнат на веригата да избегне регулаторните предизвикателства.

Web3 Foundation също работи с Polkadot и Kusama за разширяване на приемането на Web3.

Въпреки неотдавнашните ценови затруднения Polkadot продължава усилията в посока на развитие като например последната версия на Ink! 4.0, език за програмиране на смарт договори, съвместим с изградени от Substrate блокчейн системи като Polkadot.

Въпреки това, родния токен на блокчейна – DOT – реализира спад от около 4% за деня, спадайки до $7 към момента на писане на статията и изпадна от първата десетка по пазарна капитализация. Токенът Kusama (KSM) се представи по-добре, като се повиши с 27% през последната седмица. Към момента на писане на статията KSM се търгува за около $41.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Vodafone иска да вгради крипто портфейли в SIM картите си

Vodafone, водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Обединеното кралство, активно проучва възможностите за интегриране на блокчейн технологията в своите услуги.

05.05.2024 10:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.