НАЧАЛО Алткойни

The Graph е готов за над 500% скок – InvestAnswers

12.02.2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
The Graph е готов за над 500% скок – InvestAnswers

Крипто стратег изрази бичи настроения по отношение на The Graph, децентрализиран алткойн с търсачка, базиран на Етериум (ETH).

The Graph – доминантната търсачка на децентрализираните мрежи

Анонимният водещ на канала InvestAnswers в YouTube видео заяви, че The Graph (GRT) е масово доминантната търсачка на децентрализираните мрежи.

Според водещия проектът е привлякъл вниманието му преди две години поради потенциала си като “Google на блокчейн” и акцента върху прозрачността в web3 пространството.

Прогнозиран скок

Домакинът на InvestAnswers твърди, че The Graph може да скочи с повече от 500% от сегашните си нива по време на следващия бичи подем. Към момента на писане на статията активът се движи около $0.16.

Той прогнозира, че The Graph може да надхвърли $1 по време на следващия бичи ръст, което може да се случи през следващите шест до осемнайсет месеца.

Тази прогноза е рискова, но потенциалната печалба е привлекателна, тъй като тя представлява 7-кратно увеличение спрямо текущата цена.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме след скорошната корекция на пазарите?


Избягване на FOMO

Въпреки бичите си настроения, водещият на InvestAnswers предупреждава инвеститорите да избягват да влагат парите си в The Graph въз основа на страха от пропуснати печалби (FOMO).

Активът вече е поскъпнал с над 200% от ноември 2022 г., когато достигна дъното си за всички времена от $0.052.

Неотдавна тя излезе от период на устойчив възход, като останалите имена в пространството се повишиха с 800% до 900%. Домакинът препоръчва търпение и да не се влиза в алткойна поради FOMO.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB) за май месец

Shiba Inu (SHIB) регистрира спад, като се търгува на $0.00002113 към 2 май, отразявайки значителен спад от над 10% през последните 24 часа и 22% през последната седмица.

02.05.2024 6:00 2 мин. четене

Цените на меме криптовалутите се сриват, следвайки спада на пазара

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като DOGE, SHIB и PEPE претърпяха значителни спадове в цените на 1 май, което засили опасенията сред търговците и инвеститорите в световен мащаб.

02.05.2024 1:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP през месец май

На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също отбеляза понижения на различните си графики, като проби нивото на подкрепа от $0.50.

02.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е на ръба на катастрофален срив – ето защо

В момента Shiba Inu се люлее на ръба на потенциален спад на фона на задаващ се натиск за продажба, който заплашва да тласне стойността му под $0.00001.

01.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.