Home

Coinbase добави алткойн за стейкинг на Етериум към пътната си карта

05.02.2023 8:00 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase добави алткойн за стейкинг на Етериум към пътната си карта

Топ американската криптоборса Coinbase добави алткойна Liquid Staked Ethereum (LSETH) към своята пътна карта за листване.

Liquid Staked ETH е нов “разходопокривен токен”, който инвеститорите получават, когато залагат своя Етериум (ETH) с Liquid Collective, протокол за ликвиден стейкинг.

Liquid Collective отбеляза, че неговият метод за залагане се различава от традиционното залагане, при което потребителите заключват своите токени.

Докато традиционните методи за стейкинг са обект на периоди на обвързване и развързване (вариращи от дни до седмици), ликвидното залагане осигурява на залагащите по-голяма ликвидност и капиталова ефективност.

Притежателите на токени залагат своите токени и получават разписка за получаване на токена като доказателство за собствеността им върху заложения от тях токен. Токенът за получаване може да бъде прехвърлян, съхраняван, търгуван и използван в DeFi [децентрализирани финанси] или поддържаните DApps [децентрализирани приложения].

Coinbase създаде пътната карта за листване миналата година, за да повиши прозрачността и да намали възможността за изпреварване на обявите за листване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Ето какво стои зад възхода на BTC според Уили Ву


Главният изпълнителен директор на Coinbase Брайън Армстронг заяви, че борсата има за цел да листва възможно най-много криптоактиви, стига те да отговарят на стандартите на компанията.

Това е нещо като Amazon или нещо подобно, където даден продукт може да има три звезди или да има пет звезди, но ако започне да получава постоянно една звезда, вероятно е измамен или дефектен или нещо подобно и може би Amazon ще го премахне. В противен случай искате да оставите пазара да реши какви са тези неща.

Към момента на писане на статията LSETH се търгува за $1,687. Това е малко над ETH, който се търгува около $1,660.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Чанпен Джао официално на свобода

В петък, 27 септември, съоснователят на Binance Чанпен Джао, известен като „CZ“ в крипто общността, бе освободен от затвора, след като излежа четиримесечна присъда за неадекватно спазване на правилата за борба с прането на пари (AML).

27.09.2024 23:54 2мин. четене Alexander Zdravkov

Tether разширява обхвата си – за какво се използва при различните мрежи?

Tether (USDT) агресивно разширява своя обхват в настоящия пазарен цикъл, докато конкурентът му USDC прилага по-предпазлива стратегия.

27.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Изпълнителен директор на крипто проект е обвинен в схема за изнудване, включваща шерифи от LASD

Адам Иза, изпълнителен директор, свързан с платформата Zort, е изправен пред сериозни обвинения в провеждането на схема за изнудване, включваща служители от шерифския отдел на Лос Анджелис (LASD), както е описано подробно от ФБР.

27.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Чанпен Джао от Binance може да бъде освободен предсрочно: Какво ще направи милиардерът след това?

Чанпен Джао може да бъде освободен от федералния арест по-рано от очакваното, въпреки че първоначално пускането му на свобода беше насрочено за неделя, 29 септември, поради политиката да не се освобождават затворници през почивните дни.

27.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.