НАЧАЛО Други

Binance признаха за ‘грешка’ при съхранението на потребителските средства

25.01.2023 13:12 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance признаха за ‘грешка’ при съхранението на потребителските средства

Популярната борса за криптовалути Binance е признала, че държи някои клиентски активи в същия портфейл, който използва за съхраняване на обезпеченията за някои от собствените си токени.

Binance бързо е започнала процеса на прехвърляне на въпросните активи към конкретни портфейли, които ще служат като обезпечение.

Твърди се, че Binance е допуснала грешка, когато е държала обезпечението за някои от токените, добити от Binance, известни също като B-Tokens, в портфейл, който съдържа и клиентски активи, както се посочва в статия, която е публикувана от Bloomberg на 24 януари.

В понеделник Binance публикува доказателство за обезпечението за B-Tokens, достъпно за обществеността. Този документ включва информация за всеки от 94-те токена, които бизнесът е издал преди това.

В изявление, което беше публикувано не много отдавна, бизнесът подчерта факта, че B-Tokens винаги са напълно обезпечени и подкрепени в съотношение 1:1.

Според доказателството за обезпечение резервите на Binance за около половината от всички B-Tokens сега се намират в един портфейл, известен като “Binance 8”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Кой ще поеме контрол над пазара – биковете или мечките?


Като се има предвид цялото количество B-Tokens, което Binance е предоставила, резервното предлагане на тези средства, което се държи от портфейла, е много по-голямо от това, което някой може да е очаквал, че ще бъде.

Предполага се, че това осигурява валидност на идеята, че Binance комбинира валутата и обезпечението на клиентите, вместо да държи двата различни вида активи на отделни места.

Дори ако проблемът е изолиран само за B-Tokens, изглежда, че подобна система за управление на портфейла би била в разрез със стандартите, които Binance е установила за собствения си портфейл.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Представителите на Европейският съюз се срещат с президента на Китай – какво ще обсъждат?

Ръководителят на Европейския съюз Урсула фон дер Лайен подчерта необходимостта от лоялна конкуренция с Китай, като заяви, че настоящите пазарни дисбаланси трябва да бъдат отстранени.

06.05.2024 16:30 2 мин. четене

Топ инвестиционни стратегии за дивидентни печалби

Следенето на движенията на професионалните инвеститори може да даде ценна информация, особено на трудни пазари като настоящия, твърди Питър Санторо, водещ мениджър на фонда Invesco Diversified Dividend.

06.05.2024 15:00 2 мин. четене

Има ли влияние пазара на имоти върху криптовалутите?

Пазарът на недвижими имоти има значително влияние върху инвестициите в криптовалута. Настоящите предизвикателства в областта на недвижимите имоти, като например завишените цени на жилищата и ограничената наличност, подтикват хората да проучват алтернативни възможности за инвестиции като криптовалутите.

06.05.2024 14:30 2 мин. четене

Цената на златото продължава да върви нагоре на фона на смесени икономически сигнали

Цените на златото се повишиха след смесени сигнали от икономиката на САЩ. Нараства оптимизмът, че усилията на Федералния резерв за борба с инфлацията ще доведат до меко приземяване на икономиката.

06.05.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.