Home

Ето защо тези криптовалути могат да изригнат през 2023 година

09.01.2023 18:20 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо тези криптовалути могат да изригнат през 2023 година

FightOut, Dash 2 Trade и C+ Charge попадат в списъка ни с перспективни криптовалути за 2023 година, като експертите очакват многократна възвръщаемост за инвеститорите.

Крипто пазара през 2023 година

Изминалата година беше сред най-противоречивите в историята на криптовалутите. Нарастващия военен конфликт между Русия и Украйна и сривовете в световната икономика доведоха до множество сътресения на финансовите пазари. В допълнение към това, годината беше белязана и от краха на LUNA, както и от срива на една от най-утвърдилите се борси, FTX.

Всичко това доведе до огромен негативен ефект върху крипто света, но все пак, надеждите за подобрение през 2023 година са налице. Крипто пазарът продължава да се развива и все повече проекти навлизат в сферата. Повечето ниши вече са запълнени и ще бъде много трудно да се появи нов продукт или услуга, която да успее да се справи с вече утвърдилите се криптовалути.

Въпреки това, разработчиците на отделните проекти са наясно, че живеем в един динамичен свят, който е под влиянието на големи промени всяка седмица. Инвеститорите са готови да се доверят на най-адаптивните екипи, които са готови на всичко да съхранят криптовалутата си в дългосрочен план.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Пазарът през 2023 година обещава да бъде сравнително различен от това, което сме свикнали да наблюдаваме. Все пак, съществуват и много неизвестни, които могат да задвижат пазара в една от двете посоки. Доста вероятно е инвеститорите да продължават със своята предпазливост и да дадат шанс на проекти, които тепърва ще навлизат на борсите.

Кои криптовалути могат да избухнат през 2023 година

При правилен мениджмънт, добре подбран план за действие и с опитен екип всяка една криптовалута има възможността да си проправи бавно, но славно пътя в тази свръхволатилна сфера. Все пак, много проекти не успяват да се справят с първоначалните трудности и губят надежда още в самото начало от развитието си. За сметка на това, други криптовалути съумяват да се утвърдят на пазара и да достигат нечувани висоти с течение на времето.

2023 година обещава да бъде период на промяна, като е вероятно да видим доста нови проекти, които трайно да се настанят в топ 10 по пазарна капитализация. В допълнение на това, експерти очакват да се наблегне повече върху предварителните продажби, където биват пускани токени на промоционална цена. Ние смятаме, че трябва да се обърне голямо внимание на следните три крипто проекта, които тепърва ще правят първите си стъпки на пазара.

FightOut

Навлязъл в крипто средите в края на 2022 година, FightOut лека-полека си проправя пътя и натрупва капитал за реализиране на целите си през идните 12 месеца. Проектът се намира в предварителна продажба, като един $FGHT токен може да бъде закупен срещу $0.0166. В рамките на по-малко от месец, екипът успя да набере $2.7 милиона, с които да улесни част от планираните задачи.

FightOut представлява Move-to-Earn платформа, която ще работи пряко с мобилно приложение. Веднъж щом разработчиците приключат с процеса на създаването ѝ, всеки потребител ще може да си направи акаунт и да се включи в преживяването. Целта на проекта е да се стимулира здравословния начин на живот и изграждането на полезни спортни навици, които да помогнат за по-доброто физическо състояние.

Последователите на FightOut ще имат възможността да получават награди и други изненади въз основа на положените от тях усилия и постигнатия прогрес.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


$FGHT токенът е може би едно от големите предимства на FightOut, тъй като негова мултифункционалност ще помогне за запазването на стойността му. По този начин, новите инвеститори ще са доволни от представянето му на пазара и ще са склонни да разпространят тази информация из техните приятелски среди.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade e аналитична трейдинг платформа за сигнали, статистика, новини и класации на криптовалути, която предлага открито ползване от всеки, който плати абонаментния си план. Тези, които нямат доверие към подобен тип услуги, могат да се възползват от безплатната версия на платформата, която да им отгоре-отгоре покаже какво могат да очакват.

Екипът зад проекта разполага с години опит в криптосферата, след като повечето разработчици идват от успешния продукт на Learn 2 Trade. Компанията успя да развие своя бизнес и достигна до над 40,000 активни трейдъри и над 70,000 последователи в социалната мрежа Telegram. С това ново начинание, те ще се опитат да надградят постигнатото и да предложат единствена по рода си услуга в крипто средите.

Потребителите могат да се насладят на уникални подробни анализи на криптовалути в началния стадий от развитието им. По този начин, те ще бъдат облагодетелствани от жизненоважна информация, която може да им послужи при следващи инвестиции в перспективни проекти. В допълнение на това, екипът на Dash 2 Trade ще интегрира различни видове трейдинг стратегии и опция за автоматично търгуване на пазара, което би трябвало да привлече още повече клиенти.

d2t

C+ Charge

Макар и да имаше труден старт на предварителната си продажба, C+ Charge започна да навлиза постепенно в крипто средите. Инвеститорите започнаха да влагат повече средства в проекта, като набраният капитал почти достигна $100,000. C+ Charge се опитва да си проправи пътя в една развиваща се ниша, която тепърва ще постига сериозно успехи.

Проектът предлага платежна услуга на собствениците на електрически автомобили при зареждането с ток на обозначените за целта станции. C+ Charge ще се опита да помогне за по-качественото справяне с този така неприятен за хората процес. Също така, екипът разработва софтуери, които да се справят с разчитането на трафика по пътя към и на самите станции.

Компанията предлага CCHG токена си в предварителна продажба срещу $0.013, като цената му ще се покачва с всеки изминал етап от развитието му. Токенът ще бъде използван като платежно средство, а в същото време потребителите ще получават въглеродни кредити, които да им послужат в бъдеще.

C+ Charge успя да се договори с две големи компании на територията на Турция и Бразилия – Perfect Solutions Turkey и Brave Mobility Brasil, които представляват голям дял от електрическите автомобили в тези райони от света. Стратегически погледнато, екипът съумя да си осигури огромна помощ още в самото начало, което неминуемо ще помогне за развитието на проекта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Джъстин Сън мести милиони в TUSD: Предстои ли пазарна турбуленция?

Неотдавнашната дейност на Джъстин Сън, основател на Tron блокчейна, привлече вниманието, след като на различни адреси бяха прехвърлени милиони в TUSD – стабилни монети, обвързани с щатски долари.

26.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто търговец превърна $95 в $96,900 за 12 часа – има ли повод за съмнение?

Неотдавнашният възход на крипто пазара и стартирането на нови проекти дадоха на инвеститорите възможности за бързи печалби.

26.09.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Hamster Kombat загуби над 35% от стойността си веднага след старта

При неотдавнашния дебют на токена HMSTR на Hamster Kombat се наблюдава рязък спад от 35%, което предизвика притеснение сред тези, които са получили токени от airdrop събитието.

26.09.2024 15:35 1мин. четене Kosta Gushterov

Крипто спот ETF-ите в САЩ продължават с позитивните резултати

Спот фондовете за търговия с Биткойн (ETF) в САЩ отбелязаха пети пореден ден на положителни нетни притоци в сряда, възлизащи на $105.9 милиона.

26.09.2024 13:36 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.