НАЧАЛО Финтех

Binance интегрира световно известни дигитални портфейли

30.12.2022 13:56 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance интегрира световно известни дигитални портфейли

В неотдавнашната си актуализация Binance Build, компанията обяви, че потребителите вече могат да купуват криптовалути със световно известни дигитални портфейли.

В туит Binance обяви, че потребителите вече могат да купуват криптовалутите, предлагани от платформата с популярните платежни услуги –  Apple Pay и Google Pay.

Този ход е силна стъпка към подобряване на достъпността на услугата, както и към масовото приемане на инвестирането в криптовалути. Освен това актуализацията беше публикувана с доказателства, че функцията е използвана и че тя работи успешно.

Нарастващата значимост на приложенията за разплащане е забележимо развитие във финансовия сектор през последните години. Потребителите използват този вид приложения по-често от всякога, а внедряването им в света на криптовалутите е стабилно.

И двата мобилни портфейла са сред най-популярните на пазара и със сигурност отварят потенциал за огромен пазарен дял от потребители, интересуващи се от дигитални активи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Сега е момента за натрупване, твърди Райън Селкис


Apple Pay може да се похвали с близо 44 милиона потребители, а за сравнение Google Pay има 25 милиона, като заемат съответно първо и второ място по общ брой потребители за дигитални портфейли.

Освен това въвеждането на тези услуги в света на криптовалутите бележи още една стъпка напред в масовата достъпност на дигиталните активи. С лекотата на използване, която този вид актуализация осигурява, съществува потенциал за най-голямо привличане на клиенти в света на криптовалутите за Binance, както и за крипто сектора като цяло.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Близо 500 финтех сделки само през първото тримесечие на 2024 година

През първото тримесечие на 2024 г. финтех индустрията стана свидетел на близо 500 транзакции за финансиране и сливания и придобивания, с особен акцент върху застрахователните технологии, крипто и блокчейн секторите, според данни, събрани от Royal Park Partners (RPP).

02.05.2024 9:00 1 мин. четене

Ripple разширява обхвата си в Япония с ново сътрудничество

Финтех гигантът Ripple разкри стратегическо сливане с HashKey DX, базираното в Токио подразделение на HashKey Group, компания за финансови услуги за дигитални активи.

01.05.2024 3:30 1 мин. четене

Финансови гиганти създават работна група за квантова криптография

HSBC и PayPal са част от нова инициатива, изследваща квантово безопасната криптография в плащанията, целяща справяне с потенциалните рискове за киберсигурността, породени от нововъзникващите квантови компютри.

01.05.2024 2:00 1 мин. четене

Мъже “крадат” от жените си в Пакистан – дигиталните валути може да са решението на проблема

По време на специална среща в Рияд министърът на финансите на Пакистан Мухаммад Аурангзеб изрази интереса на правителството да приеме дигитална валута.

30.04.2024 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.