Home

“Cardano ще оцелее сътресенията и трудностите” – твърди водещият на CoinBureau

30.12.2022 9:06 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Cardano ще оцелее сътресенията и трудностите” – твърди водещият на CoinBureau

Крипто коментатор сподели, че интересът му към Cardano (ADA) се завръща, но има едно притеснение относно екосистемата на проекта.

В ново интервю за Altcoin Daily водещият на Coin Bureau, известен като “Гай” (Guy), каза, че макар наскоро да е продал ADA токените си, това е обещаващ проект.

Харесвам Cardano. Имам нещо като странно отношение към Cardano. Един ден съм наистина, наистина бичи настроен към него. А на следващия ден започвам да го поставям под въпрос. 

[…] общността на Cardano е една от най-големите, една от най-активните, една от най-подкрепящите, а [основателят Чарлз Хоскинсън] е наистина вдъхновяваща фигура.

Неотдавна продадох ADA, за да премина в [стабилни монети], но определено бих обмислил да се върна. Там се случват интересни неща.

Опасенията на водещия относно алткойна са свързани с това дали блокчейнът е подходящ за разработчици, които да градят екосистемата.

Не мисля, че е имало огромно сътрудничество между проектите на Cardano. И все още продължавам да чувам тези неща за това, че това е доста трудна екосистема за изграждане.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Пазарът може да преживее същото като през 2019 г.


Гай прогнозира, че ADA ще остане един от устойчивите блокчейн проекти на фона на пазарните сътресения.

Мисля, че там се изграждат наистина [добри] проекти и тази общност изглежда е достатъчна, за да я поддържа в трудни времена.

Водещият на CoinBureau не е добавил ADA в своя списък с петте най-добри алткойна, в които да инвестирате по време на рецесия, който наскоро отразихме. Част от избраните от него проекти включват децентрализираната блокчейн мрежа Cosmos (ATOM) и PoS протокола Algorand (ALGO). Статията за списъка му можете да прочетете тук.

Какво е Cardano и какво го обсособява от остатъка от пазара?

Cardano е децентрализиран публичен блокчейн и проект за криптовалута, който се фокусира върху осигуряването на сигурна и мащабируема платформа за разработване и изпълнение на смарт договори и децентрализирани приложения (DApps). 

Това е първата блокчейн платформа, изградена на езика за програмиране Haskell, и се разработва и поддържа от Cardano Foundation, швейцарска организация с нестопанска цел.

Cardano е създадена от Чарлз Хоскинсън, който е и съосновател на Етериум. Мрежата е проектирана да превъзмогне някои от ограниченията и предизвикателствата на Етериум и други блокчейн платформи. 

Тя има за цел да предостави по-сигурна и мащабируема платформа за разработване и изпълнение на смарт договори и децентрализирани приложения, както и по-устойчив и децентрализиран модел на управление.

Cardano използва консенсусен алгоритъм за доказателство на залог (PoS), наречен Ouroboros, който е проектиран да бъде енергийно ефективен и сигурен. Освен това използва многослойна архитектура, с отделни слоеве за смарт договори и за сетълмент, и изпълнение на транзакции. Това позволява по-голяма гъвкавост и мащабируемост, тъй като различните аспекти на платформата могат да бъдат надграждани и подобрявани независимо един от друг.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance блокира над $14 милиарда в Hamster Kombat преди старта

Hamster Kombat (HMSTR), “play-to-earn” игра (P2E) в Telegram, набира значителна популярност с наближаването на старта си, отчасти благодарение на подкрепата на Binance.

25.09.2024 16:05 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто ETF-ите на BlackRock привличат $158 милиона на фона на крипто възхода

Борсово търгуваните фондове (ETF) на BlackRock за Биткойн и Етериум отбелязаха значителен ръст, привличайки нетни входящи потоци от около $158 милиона във вторник, след като крипто пазарът се възстанови, изтласквайки цената на Биткойн над $64,000.

25.09.2024 13:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Инвеститор реализира 900,000% печалба за две седмици с тази меме монета

Неотдавна крипто трейдър се прочу с това, че само за 15 дни превърна инвестиция от $135 в изумителните $1.2 милиона благодарение на рязкото покачване на стойността на нов токен, наречен Terminus.

25.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Появяват се признаци на корекция при алткойните според Bitfinex

Отделът по проучвания на водеща крипто борса предупреждава трейдърите да следят отворения интерес (OI), докато търгуват с алткойни.

25.09.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.