Home

Остават 9 дни – Над $11 млн. в инвестиции към момента

27.12.2022 19:07 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Остават 9 дни – Над $11 млн. в инвестиции към момента

Dash 2 Trade е на крачка от това да сложи край на предварителната си продажба. Остават по-малко от 2 седмици, а проектът е изработил над $11 млн. към момента.

Dash 2 Trade набра над $11 млн.

 

Dash 2 Trade е крипто проект, който отскоро е в тези среди, като към момента е в етап на предварителна продажба. В рамките на няколко седмици, компанията успя да събере над $11 млн. в инвестиции, което свидетелства за големия интерес, породил се сред участниците на пазара. 

Dash 2 Trade е трейдинг платформа за анализи и статистики, от чиито услуги може да се възползва всеки начинаещ и напреднал играч на финансовите пазари. Компанията предлага първия по рода си продукт в криптосферата, който оценява новонавлизащите проекти на борсите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Dash 2 Trade разглежда наличните предварителни продажби и предлага жизненоважна информация на всеки инвеститор. Техническите и фундаментални анализи спомагат да се изгради класация на най-качествените и перспективни проекти в крипто света. 

Продуктът им е единствен по рода си като предлага, както съвети за начинаещи, така и удобни за ползване класации и подробни проучвания за по-напреднали инвеститори. 

Посредством токена си, D2T, компанията успя да набере над $11 млн. по време на предварителната си продажба, а монетата за последно се търгуваше срещу $0.0513. Някои очакват цената на токена да продължи да се покачва предвид факта, че той ще е основоположното средство за функциониране на платформата.

d2t

Остават само 9 дни до пускането на бета версията на таблото за управление

Dash 2 Trade се намира в разгара на предварителната си продажба, като към момента са продадени над 83.5% от разпределените за целта токени. В идните дни проектът ще има възможността да привлече повече клиенти за в бъдеще и в същото време да спечели доверието на тези, които вече са част от продукта. 

В рамките на 2 седмици, Dash 2 Trade ще пусне бета версия на таблото си за управление и ще навлезе на финансовите пазари посредством някои от утвърдените централизирани борси. Именно този период ще бъде от огромно значение за успешното разгръщане на целия им потенциал, така че всеки желаещ трябва да действа бързо, за да се сдобие с част от проекта.

Таблото за управление ще показва най-стойностните проекти на пазара, в които потребителите ще могат да инвестират. Те ще бъдат групирани в отделни класации, филтрирани спрямо това, което предизвиква най-голям интерес, а именно – “най-скорошни проекти на пазара”, “проекти с най-голяма събрана сума посредством предварителната продажба” и т.н. 

Всеки с достъп до платената версия на Dash 2 Trade ще може да разгледа проектите с най-висока потенциална възвръщаемост, докато тези, които нямат абонамент, ще бъдат лимитирани откъм услуги. Първият критичен момент за екипа може да бъде на 11-ти януари, когато D2T токенът ще бъде пуснат на централизираните борси.

d2t

Каква платформа е Dash 2 Trade? 

Dash 2 Trade е аналитична платформа, стремяща се да бъде една стъпка пред конкурентите си на пазара. Екипът е утвърден в крипто средите, след като над 70,000 потребители използват услугите на предишния им продукт – Learn 2 Trade. 

Платформата ще помага на инвеститорите да вземат информирани решения относно дей трейдинг и дългосрочни покупки. Абонаментните им услуги представляват интерес за всеки притежател на токена, тъй като предлага подробни класации, свързани с най-нашумелите монети на пазара.

В допълнение на това, платформата ще разчита на технически и фундаментални анализи, които да филтрират качествените от останалите проекти. По този начин, екипът се надява да изгради доверие сред последователите си и да привлече още повече клиенти с течение на времето. 

Dash 2 Trade ще се опита да събере точната информация, от която се нуждае всеки инвеститор, като именно така ще се справи с конкурентите си на пазара. Платформата ще предлага и Dash Score, който ще представлява оценка за потенциала на развитие на дадения проект. Системата за точкуване ще бъде разпределена в 5 отделни категории, а максималният брой точки, който може да получи даден токен, е 100. 

На всичкото отгоре, платформата на Dash 2 Trade се очаква да бъде доста удобна за ползване, което неминуемо ще представлява интерес за всеки начинаещ потребител.

d2t

Трябва ли да разгледате Dash 2 Trade?

Dash 2 Trade предлага много възможности на всеки един от последователите си. Участниците в проекта могат да избират от коя услуга желаят да се възползват, като те има право на избор между платени и безплатни версии. 

С официалното си пускане на бета версията на таблото за управление, платформата ще се опита да привлече още повече инвеститори преди листинга им на пазара. Самото табло ще служи като основното място, където потребителите ще прекарват време и ще се сдобиват с висококачествена и филтрирана за тяхното удобство информация.

Също така, Dash 2 Trade навлиза на пазара с опит в крипто средите и с изградена общност, която неимоверно ще помогне за развитието на проекта. Предвид факта, че услугата, която предлагат, попада в същата ниша като предишния им продукт, то екипът ще има предимство пред преките си конкуренти на пазара.  

Инвестицията в подобен проект може да е придружена с висок риск, но в същото време възвръщаемостта е много по-висока при добро стечение на обстоятелствата. Много инвеститори предпочитат да навлязат рано в даден проект, като именно така имат шанс за най-големи печалби.

d2t

Заключение

Екипът на Dash 2 Trade се надява да успее да надгради постигнатото с първия проект в крипто средите. Опитът им неминуемо ще им помогне при реализирането на тази цел, а и предвид скорошните кризисни моменти на пазара, все повече хора търсят допълнителна помощ с проучването на перспективни проекти. 

Dash 2 Trade разполага с много възможности за развитие, като представлява огромен интерес за начинаещите трейдъри и инвеститори. 

Платформата ще разчита и на някои от дългосрочните си клиенти в Learn 2 Trade, които имат ясна представа какво могат да очакват от хората зад проекта. Развитието на продукта е в ръцете на последователите им, като първите няколко дни в централизираните борси ще се окажат ключови за тяхното бъдеще.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Cardano отправи критики към Етериум, опреличавайки мрежата на диктатура

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano (ADA) наскоро отправи сериозни критики към блокчейна на Етериум (ETH), който той описа като наподобяващ „диктатура“.

25.09.2024 15:30 1мин. четене Kosta Gushterov

MakerDAO преосмисля употребата на WBTC след ключова среща

Компанията Sky, известна по-рано като MakerDAO, преразгледа позицията си относно употребата на “обвит” Биткойн (WBTC) като обезпечение след важна среща с главния изпълнителен директор на BitGo Майк Белш.

25.09.2024 15:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Китай предлага най-големите стимули след пандемията – ще успеят ли да подпомогнат растежа?

Китайската централна банка въведе най-значителните си мерки за стимулиране на икономиката след пандемията, с които цели да съживи вялата икономика на страната и да я насочи обратно към поставената от правителството насока за икономически подем.

25.09.2024 13:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance достигна рекордните $100 трилиона

Binance постигна важен етап, като главният изпълнителен директор Ричард Тенг обяви, че борсата е надхвърлила поразителен обем на търговията от $100 трилиона.

25.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.