НАЧАЛО Алткойни

Кит изтегли XRP на стойност $52 милиона от Binance

23.12.2022 15:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кит изтегли XRP на стойност $52 милиона от Binance

По данни на Whale Alert вчера в блокчейна на Ripple е извършена голяма транзакция, която включва движението на 150 милиона XRP токена, на стойност около $52.1 милиона към момента на прехвърлянето.

Толкова големи транзакции обикновено са признак за активност на голям инвеститор и понякога могат да имат забележимо въздействие върху пазара.

Изглежда, че изпращащият портфейл е бил, свързан с криптоборсата Binance, а получателят е неизвестен портфейл, вероятно личен адрес. Обикновено инвеститорите правят такива изходящи трансфери от борси към портфейли извън всяка централизирана платформа с цел натрупване.

По този начин голям отлив от кит може да подсказва, че лицето е бичи настроено към XRP и следователно може да бъде конструктивен фактор за цената.

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува на цена около $0.35, а на графиката по-долу е показана тенденцията нa цената на актива през последните 30 дни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цена на Биткойн – ще изненада ли Коледа крипто инвеститорите?


Както се вижда от графиката, първоначално XRP се търгува в диапазон през периода, но напоследък тенденцията се промени към понижение за актива. 

През последната седмица (която обхваща периода на понижение) XRP загуби около 10% от стойността си. 

Представянето на XRP през последните 30 дни не е толкова лошо. Инвестиралите в актива са намаляли само с 3% за този период от време. По отношение на възвръщаемостта от месец насам обаче картината е по-меча, тъй като стойността на токена е спаднала с повече от 15%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Shiba Inu: Печеливша стратегия за месец май

В постоянно променящата се криптосфера волатилността диктува съдбата на инвеститорите. Точно за това намирането на надеждна инвестиционна стратегия е от първостепенно значение.

04.05.2024 2:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.