НАЧАЛО Други

Google наема бивш директор на фалиралия BlockFi

22.12.2022 15:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Google наема бивш директор на фалиралия BlockFi

Google нае Риши Рамчандани, бивш изпълнителен директор на BlockFi - фалиралия кредитор на дигитални валути. Той ще ръководи интегрирането на Web3 в компанията.

Бившият вицепрезидент на фалиралия заемодател на дигитални валути BlockFi Риши Рамчандани пое значителна роля в Google Cloud като ръководител на Web3 в APAC.

Рамчандани заяви в публикацията си в LinkedIn:

Вълнувам се за следващата стъпка в кариерата си! Очаквам с нетърпение да развия усилията на Google Cloud в областта на Web3 в Азиатско-тихоокеанския регион и да работя със страхотните хора там.

Съобщението идва само няколко месеца след като Google Cloud събра своя Web3 екип, за да се възползва от бързо разрастващия се криптопазар. Гигантът от Силициевата долина се стреми да разшири възможностите на Web3 средата, която се състои от предприятия, стремящи се да създават нови интернет приложения, използващи блокчейн технологията. Компанията вече е приела за свои клиенти Coinbase, Dapper Labs Inc, Nansen, Sky Mavis Inc и Hedera.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тежки корекции за тези три алткойна, твърди топ трейдър


Междувременно през ноември BlockFi обяви фалит след бързата гибел на империята на Сам Банкман-Фрийд. Тя продаде около $239 милиона в криптовалута и предупреди близо 250 служители, че ще бъдат съкратени по време на инцидента.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Ето коя страна е най-големият доставчик на петрол в Китай

През март данните показаха, че Русия е запазила позицията си на основен доставчик на петрол за Китай, като рафинериите са иззели доставки на сорт “Сокол”, които преди това са били блокирани.

30.04.2024 17:00 2 мин. четене

3 причини да купите акции на Advanced Micro Devices

През последните пет години стойността на акциите на Advanced Micro Devices (AMD) е нараснала с 441%, което се дължи главно на успеха й в борбата за пазарен дял срещу Intel при CPU процесорите.

30.04.2024 16:00 3 мин. четене

Проблеми за OpenAI в Европа заради фалшива информация

OpenAI, ръководена от Сам Олтман, е изправена пред правни предизвикателства в Европейския съюз, тъй като Европейският център за дигитални права (NOYB) подава жалба срещу централата за изкуствен интелект.

30.04.2024 14:30 2 мин. четене

Топ 3 дивидентни акции, които биха могли да се повишат с до 75% според Уолстрийт

Инвеститорите от всички сектори постоянно търсят надеждни високодоходни акции, които се отличават с устойчив ръст на дивидентите.

30.04.2024 13:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.