НАЧАЛО Алткойни

Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот

30.11.2022 12:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един алткойн грабна вниманието на успешен трейдърски бот

Търговски робот, който се представя много успешно на пазарите на цифрови активи сподели най-новите си портфейлни разпределения.

Това е особено интересно, тъй като условията на продължаващия мечи пазар са предизвикателни и тласкат инвеститорите да са търпеливи и да анализират фундаментите на криптопроектите.

Всяка седмица Real Vision Bot провежда проучвания, за да състави алгоритмични оценки на портфейлите.

Последните данни на бота разкриват, че трейдърите имат силни предпочитания към Етериум (ETH), като по-голямата част от пазарните участници са натрупали ETH. 

На второ място е Polygon (MATIC), водещата екосистема от втори слой, предназначена да подпомогне мащабирането на Етериум. MATIC е следван от най-голямата криптовалута Биткойн (BTC).

След Биткойн се нарежда водещата стабилна монета по пазарна капитализация Tether USD (USDT), следван от Avalanche (AVAX) и блокчейн екосистемата Cosmos (ATOM). Двата алткойна са следвани от блокчейна за оперативна съвместимост Polkadot (DOT).

Що се отнася до избора на RealVision Bot, алгоритъмът за първи път в историята е направил толкова силно разпределение в MATIC.

За първи път в проучването водеща позиция заема Polygon, следван от USDC, Етериум и AVAX. Ботът не е толкова сигурен за последния (AVAX) и държи ~10% в Биткойн.

realvision


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо този алткойн може да скочи покрай срива на FTX


Real Vision Bot е разработен съвместно от квантовия анализатор Мориц Зайберт и статистикът Мориц Хайден.

Основателят на Real Vision Раул Пал нарече историческите резултати на бота “изумителни”. Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs каза, че ботът превъзхожда кошница от 20-те най-големи криптоактива на пазара по печалби с повече от 20%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Основателят на Tron купи Етериум за близо $560 милиона

Нови данни от Lookonchain показват, че Джъстин Сън, основателят на Tron (TRX), натрупва Ethereum (ETH) на фона на скорошната корекция на крипто пазара.

30.04.2024 10:30 1 мин. четене

Алткойн инвеститорите търпят загуби, но пазара може да е на ръба на голям пробив

Според аналитичната фирма Santiment, неотдавнашната крипто корекция е накарала значителен брой търговци на алткойни да разпродадат своите притежания, което е довело до значителни загуби.

30.04.2024 8:30 1 мин. четене

Binance добави нови търговски двойки за спот пазара

Binance, най-голямата платформа за обмен на криптовалути, разкри плановете си да разшири своите спот предложения, считано от 30 април 2024 г.

30.04.2024 7:30 1 мин. четене

Мобилното приложение на Uniswap стартира с интеграция на Blast

Мобилното приложение на Uniswap бе официално пуснато за публична употреба, като в него е интегриран Blast – решение за мащабиране от втори слой за Етериум

30.04.2024 4:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.