НАЧАЛО Алткойни

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

26.11.2022 22:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

Всяка седмица Real Vision Bot провежда проучвания за съставяне на алгоритмични оценки на портфейли, за да създаде картина на всеобщия консенсус или настроения на инвеститорите в криптовалути.

Последните данни на бота разкриват, че трейдърите имат силни предпочитания към Етериум. Изглежда по-голямата част от пазарните участници избират да натрупат от втората най-голяма криптовалута.

След ETH трейдърите предпочитат блокчейн решението за мащабиране Polygon (MATIC). Флагманската криптовалута Биткойн (BTC) и стабилната монета USD Coin (USDC) на Circle са съответно след MATIC.

Алткойн портфолиото на бота се допълва от конкурентите на Етериум Polkadot (DOT) и Avalanche (AVAX), следвани от системата за блокчейн оперативна съвместимост Quant (QNT) и децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK).

Според тези, които управляват Real Vision Bot, голямото разпределение на USDC може да е знак, че трейдърите искат да намалят риска, тъй като срива на FTX всява паника на пазара, която изглежда не е стихнала.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Какво може да индикира края на мечия пазар?


Real Vision Bot е разработен съвместно от квантовия анализатор Мориц Зайберт и статистика Мориц Хайден.

Според Real Vision разпределенията на бота, които се основават на обобщените мнения на трейдърите, исторически са надхвърлили с повече от 20% резултатите на 20-те най-големи криптоактива на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ripple с блестящи резултати за първото тримесечие – какво да оакваме от XRP?

Въпреки изправените пред правни предизвикателства, Ripple постигна значителен растеж през първото тримесечие на 2024 г., достигайки множество важни етапи.

19.05.2024 6:30 2 мин. четене

50% от притежателите на Cardano скоро може да са на печалба – ето защо

Cardano (ADA) наскоро се очерта като един от най-добре представящите се активи на пазара на криптовалутите.

19.05.2024 6:00 2 мин. четене

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.