НАЧАЛО Алткойни

Лайткойн (LTC): Предстоят ли още печалби?

26.11.2022 14:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн (LTC): Предстоят ли още печалби?

Широко следен крипто анализатор прогнозира, че Лайткойн (LTC) ще продължи масивното си рали, но само ако бъде изпълнено определено условие.

Криптостратегът Джъстин Бенет казва в новия брой на своя бюлетин, че биковете на Лайткойн ще трябва да защитят ключово ценово ниво, в противен случай ралито може да имплодира.

Бенет каза, че цената на Лайткойн от $73.20 играе ключова роля в настоящото му рали, тъй като се е обърнала към ниво на подкрепа, след като действаше като ниво на съпротива по-рано този месец и още през май. 

Той твърди, че ако LTC затвори под $73.20, той ще се обърне обратно към ниво на съпротива и токенът вероятно ще започне да спада.

Напоследък LTC е на гребена на вълната, като проби съпротивата на ниво $73.20, която сега се обърна на подкрепа. Ако тази зона се задържи, мисля, че ще видим LTC да продължи да се покачва тук до $96.50 и потенциално до $128. Алтернативно, дневно затваряне обратно под $73.20 ще сложи край на ралито.

По-рано тази година Лайткойн се търгуваше на ценовите нива от $96.50 и $128. За да може Лайткойн отново да достигне тези цени, той ще трябва да се повиши съответно с около 25% и 65% от сегашната си стойност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд


През последните няколко седмици LTC отбеляза значително повишение на цената, като през ноември достигна най-високата си стойност от $82.6, което е почти 50% увеличение спрямо цената му от $55.11 в началото на месеца. Оттогава тя се стабилизира и към момента на писане на статията и се движи около $78.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Основателят на Cardano отговори на коментарите на Майкъл Сейлър за класифицирането на алткойните като ценни книжа

Чарлз Хоскинсън, основателят на компанията зад Cardano, се обърна към неотдавнашните коментари, направени от Майкъл Сейлър относно ADA, XRP, ETH и други алткойни.

05.05.2024 6:00 1 мин. четене

Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

На фона на слабата седмица на крипто пазара, само няколко избрани криптовалути успяха да покажат значителни печалби.

05.05.2024 3:00 2 мин. четене

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.