НАЧАЛО Други

Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100 хиляди в рамките на дни

19.11.2022 18:48 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100 хиляди в рамките на дни

Крипто играта в Метавселената RobotEra стартира много силно, като събра $100 хиляди в рамките на броени дни.

Преди броени дни стартира новата крипто игра в Метавселената RobotEra. Тя събра над 100 хиляди долара инвестиции само в рамките на няколко дена, като мнозина я определят като хит от калибъра на Decentraland.

robotera

Както вече можете да се досетите, тя ще бъде подобна на Decentraland, The Sandbox и Axie Infinity, а в нейната Метавселена тип сандбокс ще можете да правите почти всичко – да организирате и участвате в конкурси и събития, да строите, да копаете TARO токени и още куп други интересни неща.

Освен инвеститори, P2E крипто играта успя да привлече и огромно медийно внимание, а реномирани издания като Yahoo! Finance, BENZINGA и The Economic Times (ET) вече я споменаха. Това не е без значение, защото може да докара допълнителен интерес към платформата на играта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


rbt

Но какво представляват платформата на играта, нейният токен – TARO, както и какви са възможностите на крипто проекта на RobotEra, ще разберем в тази статия.

robotera

Може ли RobotEra да скочи 10Х през 2023?

Възможностите пред тази криптовалута са огромни и очакванията са за значително увеличение в нейната цена в много близко бъдеще. Тя разполага с обещаваща концепция и би могла да постигне целите си. Широкото медийно покритие, екипът – който е подкрепен от известна платформа (LBank Labs финансира RobotEra) – както и ранният достъп за инвеститорите са добри признаци.

robotera


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В момента цената е само $0.020, като до следващия етап тя ще се покачи на $0.025. В третия и последен етап на предварителните продажби един TARO токен ще струва $0.032.

Общо ще бъдат емитирани 1.8 милиарда токена, като за предварителните продажби са отделени общо 270 милиона (по 90 милиона на всеки рунд). За награди са отделени цели 25% от общия брой токени – 450 милиона, като за DAO ще отидат още 33% – 594 милиона. За ликвидност на екосистемата остават още 3% или 54 милиона токена, а 10% ще отидат за екипа (180 милиона токена).

Ако инвестирате още в първия етап на предварителните продажби, ще можете да генерирате 60% доходност до техния край, а тепърва предстои листване на крипто борсите.

Както вече разбрахме, от LBank Labs оказаха подкрепа на проекта, затова и е доста вероятно RobotEra да бъде листната на крипто борсата LBank, когато свършат етапите на предварителна продажба.

Редно е и да отчетем, че това може да се случи много скоро, защото от екипа искат да съберат в трите етапа малко над $6.9 милиона, за да реализират проекта. Това са отлични новини за инвеститорите, които ще могат да закупят своите рано.

robotera

Какво е RobotEra?

Вече разбрахме защо тази вълнуваща крипто игра би могла да донесе печалби. Нека кажем и малко повече за самата концепция и какво ще представлява гейминг изживяването в Метавселената.

RobotEra ще разполага със собствена Метавселена, в която вашият аватар ще бъде NFT робот, който ще можете да си закупите от вътрешния пазар. Освен това ще можете да правите най-различни неща в играта – да купувате или продавате земя, да строите, да “копаете” токени TARO, а освен това ще можете да участвате в различни събития като концерти, партита в нощни клубове и още много интересни мероприятия с други играчи.

rbt2

Разбира се, ще можете и да се състезавате срещу тях и да печелите награди. Платформата е изградена върху блокчейна на Етериум, а смарт договорите ще използват ERC-20 токена.

Най-хубавото е, че не ви трябват никакви умения за програмиране, за да съществувате или градите какво и да било в Метавселената, защото интерфейсът на играта е удобен и лесен за употреба. Алфа версията на играта е планирана да стартира през първото тримесечие на 2023 година.

Как да закупя RobotEra криптовалута?

За да закупите криптовалутата на RobotEra – TARO токените, е нужно да следвате следните стъпки, които са доста лесни. Нека видим и кои са те.

Стъпка 1: Направете си крипто портфейл

Направете си крипто портфейл. Съветваме ви да използвате MetaMask, а за мобилен портфейл – Trust Wallet. Можете и да използвате друг портфейл, който поддържа ERC-20 токени.

metamask

Стъпка 2:  Купете ETH или USDT чрез крипто борса

Купете си ETH или USDT през крипто борса. За целта ще трябва да свържете портфейла си с борсата и да закупите желаното количество. Съветваме ви да използвате Binance, като планирате и такси за транзакция.

Стъпка 3: Свържете портфейла си с RobotEra

В този етап трябва да свържете портфейла си с RobotEra. Много лесно ще го направите, като натиснете “Connect Wallet”. Уебсайтът е улеснил процедурата, като можете директно да се свържете, ако имате уиджета на MetaMask за браузър.

Стъпка 4: Купете TARO токени

Сега трябва да закупите TARO токени. Минимумът е 1,000 токена, като при цена за токен от $0.020, това ще ви коства $20 + таксите за транзакцията.

mm

Стъпка 5: Заявете токените си

Когато завършат предварителните продажби, ще можете да заявите своите токени и да ги използвате в екосистемата, или да търгувате с тях.

robotera

Заключение

RobotEra е перспективна крипто игра от типа на The Sandbox. Тя ви предоставя различни възможности за забавления в Метавселената, но най-важното за ранните инвеститори е, че те ще имат възможността да реализират добри печалби, когато TARO токенът бъде листнат на крипто борсите.

Какво представлява RobotEra?

Това е крипто игра от вида “играй, за да спечелиш”, която е от типа на The Sandbox и Decentraland. Вашият герой – робот, ще може да купува земя, да строи, както и да участва в различни състезания и мероприятия – от концерти, до посещения на виртуални театри и др.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто борсата Crypto.com разширява партньорството си с Формула 1

Crypto.com, водеща борса в сферата на дигиталните валути, се подготвя да засили рекламните си усилия в спортната сфера и по конкретно Формула 1, за да засили глобалната си разпознаваемост.

06.05.2024 20:30 1 мин. четене

Ето какво тежи най-много на икономиката на Китай

Най-новото тримесечно проучване на централната банка в Китай показва, че домакинствата продължават да изпитват затруднения поради отслабения пазар на труда, което води до сравнително ниски разходи за потребление, тъй като хората са склонни да дават приоритет на спестяванията.

06.05.2024 19:30 2 мин. четене

Петролният гигант Saudi Aramco вдига цените за Азия

Saudi Aramco обяви повишение на официалните продажни цени на всички изнасяни от нея сортове за Азия, като според Bloomberg цената на Arab Light за доставка през юни ще се увеличи с $0.90.

06.05.2024 18:00 2 мин. четене

Силата на американската икономика няма да е достатъчна за глобален растеж

Ръководителят на МВФ подчерта, че политиците по света са призовани да се изправят пред множество икономически предизвикателства.

06.05.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.