НАЧАЛО Блокчейн

Най-добрите крипто игри, които да играете през 2022 г.

16.11.2022 14:11 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите крипто игри, които да играете през 2022 г.

Искате ли да разберете кои са най-добрите крипто игри за 2022 година? Нека разгледаме някои от най-нашумелите в момента проекти.

Най-добрите крипто игри, които да играете през 2022

Крипто пространството роди много значими проекти – финансови платформи, NFT пазари за артисти, меме криптовалути за забавление и още много други. Една друга нова мода се появява на пазара обаче – крипто игрите.

Геймърите могат да изживеят една нова метавселена, в която могат да се състезават помежду си, да печелят награди и разбира се, да се забавляват.

В тази статия ще разгледаме най-значителните крипто игри през 2022 година.

  1. Calvaria – Най-добрата крипто игра с огромен интерес от геймърите
  2. Tamadoge – Игра с NFT “домашни любимци”
  3. Battle Infinity –  Страхотна крипто игра с метавселена
  4. Lucky Block – Състезания и облози с NFT артикули
  5. Silks – P2E игра с конни надбягвания, която имитира реалния свят

ria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Преглед на най-добрите крипто игри

Към момента има стотици, ако не и хиляди крипто игри на пазара, всяка от които търси да привлече крипто геймъри или NFT фенове. Ако харесвате игрите от типа “играй, за да печелиш” (P2E), то тези заглавия може да ви допаднат.

1. Calvaria – Най-добрата криптоигра с огромен интерес от геймърите

Има много игри с карти, които обаче дори не се доближават до Calvaria: Duels of Eternity. За разлика от много издания, разработчиците на играта взеха някои важни решения, които направиха Calvaria абсолютен фаворит сред геймърите и инвеститорите.

Първо, играта може да бъде играна напълно безплатно, като целта на тази версия е да привлече много геймъри, които искат да инвестират. Втората версия е от типа “играй, за да спечелиш” , което прави дуелите особено вълнуващи.

Освен това, играта може да се играе на много устройства – настолни компютри, лаптопи, както и на мобилни телефони, като има приложения за iOS и Android, а токенът RIA ще бъде листнат след предпродажбите в Kucoin, Gate.io & XT.com.

ria

 

calvaria

2. Tamadoge – Игра с NFT “домашни любимци”

Tamadoge e една нова меме крипто игра от типа на старите тамагочита. Тя дава шанс на всеки притежател на NFT да стейква своя Tamadoge, като по този начин го прави по-силно.

В следващата фаза геймърите могат да започнат да се състезават помежду си, като най-добрите ще имат шанс да участват в битка за големи награди.

Tamadoge е листната на няколко крипто борси, между които UniSwap, OKX и BitMart.

tama

 

tamado

3. Battle Infinity – Страхотна крипто игра за метавселената

Battle Infinity e една от най-добрите крипто игри през 2022 г. Тази базирана на NFT игра предлага не една, а шест арени, където играчите да се състезават помежду си.

Battle Market пък е пазарът, на който играчите могат да си купуват активи и различни герои, с които могат да печелят мачове или различни други турнири. За разлика от много други крипто игри в списъка ни, Battle Infinity токенът – IBAT, е базиран на блокчейна на Binance.

Интересно е, че стейкингът на IBAT дава до 25% годишна възвръщаемост, което го прави привлекателна опция за инвеститорите. Battle Infinity е листнат на борсите LBank & Pancake Swap.

battle infinity

 

battle infinity

4. Lucky Block – Състезания и облози с NFT-та

Предпоследната игра в нашия списък с най-впечатляващите крипто игри е Lucky Block. Платформата внедрява множество различни томболи с големи награди.

Например, ако притежавате премиум NFT-та Lucky Block, имате шанс да спечелите Lamborghini. Когато се продаде колекцията, един щастливец ще спечели голямата награда.

Разбира се, има и други награди като Биткойн на стойност $1 милион, NFT от най-известната колекция в света – Bored Ape Yacht Club (BAYC), луксозна почивка за двама и къща за милион долара.

lblock

 

lblock2

5. Silks – P2E игра с конни надбягвания, която имитира реалния свят

Много е трудно да се определи кои са най-добрите крипто игри, тъй като всяка има различна представа за това какво трябва да представлява една такава игра. 

За да бъде една крипто игра успешна е важно да бъде уникална и това е може би най-добрата черта на Silks. Ако сте фенове на разнообразието и конните състезания, то тази игра може да се окаже за вас. 

Доста интересно е миксирането с реалния свят и метавселената, като екипът е направил така, че участниците в крипто играта да печелят, ако даден кон спечели в реалния свят.

silks

 

doge2

Как работят крипто игрите? 

Можете да печелите крипто токени в игрите, като изпълнявате най-различни мисии, печелите битки или участвате в състезания. Колко ще спечелите в крайна сметка ще зависи от самата игра, както и времето прекарано в нея.
За разлика от стандартните игри обаче, при крипто игрите вие сте собственици на активите. При нормалните игри вие може да си закупувате оръжия, за да печелите битки. Всички дигитални активи обаче са собственост на компанията разработчик на играта. При крипто игрите всеки актив може да бъде продаден и вие да спечелите, защото сте собственици.

Разновидности на блокчейн игрите

Има два типа блокчейн игри – безплатни и P2E. Първия тип са такива, които можете да играете безплатно и без да инвестирате в играта. Във втория тип трябва да си закупите NFT герой, за да участвате.

Защо блокчейн игри?

За разлика от нормалните игри, тези дават възможност да печелите награди, както и да сте притежатели на вашите герои, оръжия или други артикули. Това ви дава шанс да ги продадете на печалба.

Заключение

Най-добрите крипто игри през 2022 година дават шанс на геймърите да се забавляват, състезават, да помагат за развитието на любимата си игра и най-важното – шанс да печелят. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Ликвидността на блокчейна на Coinbase ще се увеличи значително с това ново развитие

В сферата на криптовалутите всички погледи са насочени към Base, решението от втори слой на Coinbase, тъй като то се подготвя за голямо увеличение на ликвидността от дългоочакваното пускане на friend.tech.

29.04.2024 10:30 1 мин. четене

Polygon (MATIC) излезе с важно съобщение за своята общност

През първите месеци на второто тримесечие на 2024 г., въпреки слабите резултати на MATIC по отношение на цената, Polygon (MATIC) отбеляза забележителен напредък в дейностите по блокчейна и партньорствата.

29.04.2024 8:30 2 мин. четене

Крипто проектът Worldcoin стартира собствен блокчейн

Сам Олтман, мозъкът на OpenAI, се е насочил към ново начинание: собствения блокчейн на крипто стартъпа Worldcoin.

20.04.2024 9:00 2 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.