Home

Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

15.11.2022 7:51 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH): Цената вероятно се насочва към $600, твърди анализатор

Популярен крипто анализатор твърди, че водещата платформа за смарт договори Етериум (ETH) се връща към ценовото си ниво отпреди бичия пазар.

В YouTube канала си Бенджамин Коуен каза, че цената на Етериум (ETH) вероятно ще се върне до $600 за пети път.

Говорихме за това през цялата тази година и общото очакване е, че Етериум преминава през серия от бичи периоди, но в крайна сметка просто се връща у дома в края на деня и това е обратно към логаритмичната си регресионна лента, подходяща за “не-балонни данни” и ние сякаш виждаме, че същата тенденция се случва за пети път…

Ако си спомняте за 2018 г., пропадането, през което премина Етериум, беше около 95%. Не казвам, че Етериум ще се понижи с 95%, но дори да се понижи с, да речем, 87%, колкото се понижи Биткойн […], това все още ще постави Етериум на $600.

Анализаторът каза, че като се има предвид всичко, Етериум мечките все още ще останат под контрол в обозримо бъдеще, макар и някои инвеститори да твърдят, че мечият пазар е приключил.

Отнема наистина много време да стигнем дотам, но мисля, че в крайна сметка ще стигнем и според мен ще е необходимо да се докоснем до тези нива в регресионната група, преди действително да можем да [видим друг възход и устойчиво движение на пазара].

В крайна сметка след като слезем до нива, които са наистина дълбоко стойностни, може би ще е време да се върнем обратно по [възходящата траектория].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Китай предполагаемо държи криптовалути за милиарди долари


Коуен сподели, че все пак случилото се през последните седмици трябва да е индикатор за инвеститорите да очакват подобен спад – дори тези, които се съмняват в толкова мечи прогнози.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,251 – което е приблизително 52% над потенциалната ценова цел на анализатора.



Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните са готови да навлезнат в бича фаза според експерт

Алткойн пазарът може скоро да навлезе в бичи период.

23.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Този алткойн поскъпна с почти 40% след листинг на Binance

В понеделник инвеститорският интерес към играта, базирана на блокчейн, и DeFi протокола се повиши, като цената на токена скочи с близо 37%.

23.09.2024 19:40 1мин. четене Alexander Zdravkov

Hemi се опитва да обедини Биткойн и Етериум с “тунели” между веригите

На фона на неотдавнашните крипто хакове, разкриващи уязвимости в крос-верижните мостове, общността проучва по-безопасни алтернативи за оперативна съвместимост.

23.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 ключови събития в САЩ, които крипто инвеститорите ще следят тази седмица

Тази седмица финансовите пазари следят отблизо няколко ключови икономически събития в САЩ, които биха могли да окажат пряко или косвено въздействие върху стратегиите на криптоинвеститорите.

23.09.2024 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.