НАЧАЛО Алткойни

Анализатор предвижда печалби за тези два алткойна

08.11.2022 11:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор предвижда печалби за тези два алткойна

Популярен трейдър на криптовалути сподели, че Биткойн (BTC) и два други цифрови актива са готови за ръст на цените тази седмица.

Псевдонимният анализатор, подвизаващ се под псевдонима “Kaleo”, сподели в Twitter, че Биткойн е на път да пробие и да се насочи към зоната от $22,700. Към момента BTC се търгува около $19,800 и анализатрът не е дал актуалузация за прогнозата си откакто активът загуби ключовото ниво от $20,000. 

Малко натрупване на върха на подкрепата след пробива.

Би трябвало да видим още един крак нагоре към около $22,700 скоро – вероятно малко странични движения около $22,000 по пътя.

Гледайки алткойн пазара Kaleo наблюдава децентрализираната мрежа за оракули Chainlink (LINK) за потенциални печалби. Според търговеца всичко под $10 за токена е добър вход.

Базата на натрупване за графиката LINK/USD е толкова ясна – въпреки че приписвам пробива на съпротивата на високата времева рамка на движението на BTC повече от всичко друго.

Този тип движения обикновено са предвестници на изпреварващото движение спрямо двойката с BTC.

LINK под $10 [е добра цена].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Coinbase ще добави нова криптовалута към списъка си с алткойни


Kaleo е насочил поглед и към Avalanche (AVAX), за който твърди, че се подготвя за значителен възход до нивото от $60, което е с повече от 200% над текущите цени.

avax

Според анализатора AVAX току-що е пробил диагоналната линия на съпротива, изобразена на графиката по-горе, и сега е на път да достигне неговата ценова цел, като първо се спира на около $30.

avax

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI алткойн се изстреля след коментар на Уорън Бъфет

След забележките на главния изпълнителен директор на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет, изразяващи загриженост относно изкуствения интелект (AI) и неговите потенциални рискове, беше отбелязан скок в стойността на AI криптовалутата, Worldcoin (WLD).

08.05.2024 1:30 1 мин. четене

Пазарната капитализация на нова криптовалута се изстреля с почти 100% – ето какво стои зад скока

През май Tellor (TRB), децентрализирана оракулска мрежа, надмина очакванията със забележителен скок на пазарната си капитализация, като удвои стойността си в началото на месеца.

07.05.2024 22:30 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е един от най-силните алткойни

Известен крипто стратег предполага, че един от конкурентите на Dogecoin (DOGE) е значително по-напред от другите алткойни.

07.05.2024 22:00 2 мин. четене

Как да получим безплатни токени от airdrop-a на EigenLayer

EigenLayer, базираната на Етериум платформа за рестейкинг, пуска дългоочаквания airdrop за своите потребители, ранни последователи и сътрудници.

07.05.2024 21:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.