НАЧАЛО Алткойни

Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор

02.11.2022 12:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстоят спадове до нови дъна, твърди анализатор

Трейдърът, който точно определи тазгодишния срив на крипто пазара, предупреждава за нови спадове през този месец.

Псевдонимният трейдър, известен като “Capo”, сподели в Twitter, че няколко пазарни условия сочат към срив на цените през ноември за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други алткойни.

Той каза, че индексът на щатския долар (DXY) дава бичи сигнал, а S&P 500 (SPX) среща съпротива – и двата ключови сигнала за крипто мечи пазар. 

Според Capo алткойните са преживели изкуствени възходящи импулси, които може и да не са устойчиви.

Актуализация на пазара. DXY е бичи. SPX е на ключова съпротива и показва мечи признаци. BTC и ETH формират връх. Повечето алткойни са имали подвеждащи скоци (някои все още биха могли да имат). Защитете печалбите си. Нови дъна са вероятни през ноември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга


Поглеждайки към Биткойн, анализаторът прогнозира спад под подкрепата от $20,000, преди да спадне до $14,000 този месец. Той каза, че спадът може да настъпи, след като Биткойн достигне връх този месец от $21,000. Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $20,430.

Очаквам нещо подобно. Потенциален последен тласък към $21,000 за троен връх, завършващ с диагонал, който да хване в капан дългите позиции. Мечото потвърждение е пробивът на клина, а крайното потвърждение – обръщане на S/R (подкрепа/съпротива) на нивото от $20,000. Основна цел след мечото потвърждение: $14,000.

След това Capo прогнозира, че ETH ще се понижи до ценовия диапазон от $700 до $800, като ще спадне от най-високата си стойност от около $1,600. Към момента на писане на статията цената на Етериум се движи около $1,560.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Този алткойн скоро може да достигне нов исторически рекорд на цената според топ анализатор

Експертът по криптовалути “il Capo of Crypto”, известен с типично песимистичната си позиция, наскоро обсъди разгледа ситуацията около лидера в сектора на смарт договорите – Етериум (ETH).

06.05.2024 18:30 1 мин. четене

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Спящ Биткойн адрес се събуди след 10 години неактивност

Биткойн адрес, който не е бил активен от ерата на Сатоши Накамото, предизвика интрига, като се “събуди” след десетилетие.

06.05.2024 15:30 1 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.