НАЧАЛО Блокчейн

Binance стартира нова оракулна услуга на BNB Chain

27.10.2022 13:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance стартира нова оракулна услуга на BNB Chain

От крипто борсата Binance споделиха, че ще стартират оракулни услуги в стремежа си да стимулират екосистемата на BNB Chain и по-широкото пространство на дигитални активи.

Оракулите предоставят на смарт договорите канал за получаване на данни като актуализации на цените от външни източници в реално време, така че те да могат да изпълняват правилно своите функции.

Binance вижда огромни възможности в областта на блокчейн оракулите и вярва, че приносът към този сектор ще позволи на екосистемата на BNB блокчейна и по-голямото пространство на дигитални активи да се развие.

Въпреки че не се споменават конкретни криптовалути, Binance казват, че техния оракул ще поддържа индексни цени за най-популярните дигитални активи.

Според информацията оракулът на Binance ще бъде изключително сигурен и достъпен за използване по всяко време. От крипто борсата казват, че оракулът ще използва собствена TSS (Threshold Signature Scheme), за да проверява непрекъснато автентичността на подадените данни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) проби $20,000 – какво може да предстои?


Оракулът на Binance е адаптиран към нуждите на най-надеждните и точни данни и ще внесе сигурност, надеждност и ефективност в сектора на инфраструктурните услуги на BNB блокчейна. Стартирайки през октомври 2022, услугата ще даде възможност на смарт договорите да се свързват с проверени източници на данни като гарантира, че данните са постоянно правилни, надеждни и актуални.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Важно съобщение от крипто проекта Ethernity за бъдещето на блокчейна

Разработчиците на алткойн, също регистриран в Binance, разкриха плановете си да създадат нова верига от втори слой на Етериум.

09.05.2024 1:00 1 мин. четене

CBDC: Централните банки трябва да се насочат към дигитални активи

Президентът на Bundesbank и член на ЕЦБ подчерта критичната необходимост централните банки да преоценят своите оперативни модели и бързо да приемат CBDC.

08.05.2024 10:30 2 мин. четене

Германска банка влиза на крипто пазара с нови блокчейн облигации

Германската държавна банка за развитие Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) е готова да издаде първата си дигитална облигация, базирана на блокчейн, с което бележи значителна стъпка в интегрирането на крипто технологиите във финансовия пейзаж.

07.05.2024 20:00 2 мин. четене

Хард форкът на Shibarium беше успешен – има ли реален ефект?

След хард форка на Shibarium на 2 май се забелязаха значителни промени в активността на транзакциите в мрежата.

07.05.2024 12:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.