НАЧАЛО Алткойни

Популярен алткойн готов за над 800% печалби – InvestAnswers

26.10.2022 10:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен алткойн готов за над 800% печалби – InvestAnswers

Популярен крипто анализатор прогнозира експоненциално рали за един от най-големите алткойни на крипто пазарите.

Водещият на InvestAnswers, познат като Джеймс, сподели в YouTube кллип, че бързото възприемане на платформата за смарт договори Solana може да тласне SOL обратно към историческия му връх от $259.

Вярвам, че като се има предвид, че Solana се търгува на по-малко от 1/16 от пазарната капитализация на Етериум, но е толкова широко приета и извършва много транзакции, това е [добра възможност] – и вярвам, че в много близко бъдеще ще достигне поне 20% от пазарната капитализация на ETH.

Водещият подчерта, че според него Биткойн ще поведе възстановяването на пазара, като Етериум ще последва. След като двете най-големи криптовалути претърпят известен подем, ще видим значителни притоци на капитал в остатъка от пазара. Тогава, твърди Джеймс, Solana ще стартира възход, като той предвижда над 800% печалби за актива.

… а след това може да се повиши много и това ще бъде 825% възвръщаемост. Така че по принцип инвестирайки в Solana, вие печелите само 3 пъти повече, отколкото с Етериум, но е по-рисковано.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Топ крипто китовете трупат агресивно


Джеймс смята, че алткойнът е позициониран да стигне върховете си отново, като сподели на какво базира тази прогноза.

Има ли шанс да се върне към историческия си връх от над $260? Отговорът е: вярвам, че да. Ако те продължат да работят активно, ако излязат от бета-версията на основната мрежа, ако нямат повече прекъсвания, решат всичките си проблеми, приемането би трябвало да продължи. 

Но има и конкуренция. Имаме и нови имена, които изсмукват кислорода от стаята, като Aptos (APT), която според мен е част от причината за слабостта на протоколите от първи слой миналата седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Хард форкът на Shibarium е завършен успешно

Shiba Inu (SHIB) официално завърши дългоочакваният си хард форк Shibarium, както бе обявено чрез актуализация в X (Twitter).

04.05.2024 13:30 1 мин. четене

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.