НАЧАЛО Биткойн

Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

11.10.2022 14:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

Американският милиардер Пол Тюдор Джоунс и управител на хедж фонда Tudor Investment Corporation подчерта, че криптовалутите като Биткойн ще имат много по-висока стойност в бъдеще въпреки настоящата пазарна нестабилност в крипто пространството.

Джоунс заяви, че “винаги е притежавал Биткойн“. Според милиардерът във време, в което има твърде много пари нещо като крипто, по-конкретно Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), ще придобие стойност в някакъв момент.

Джоунс заяви, че не знае кога ще настъпи този ден, но че ще има стойност поради оскъдността и тази стойност ще бъде много по-голяма от сегашната.

Американецът също така подчерта, че ще има значителни последици, ако инфлацията не бъде укротена [под формата на фискални ограничения].

Съоснователят на Reflexivity Research – Уил Клементе сподели мнението си за изявлението на милиардера, като каза че “големите момчета разбират, че BTC е хедж за обезценяване.”

Клементе добави:

Разбира се, настоящите парични условия засега са в обратна посока. Просто заявявам, че сега на Биткойн се гледа като на индикатор за условията на ликвидност. Това е голям успех за легитимирането на този актив.

Криптоскептикът Питър Шиф обаче изненадващо се изказа критично за мнението на мениджъра на хедж фондове:


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава признаци на сила – какво да следим?


Пол Тюдор Джоунс току-що призна, че все още държи незначителна алокация в Биткойн. Това не е много убедително одобрение от първия голям основен инвеститор, който зае позиция. Моето предположение е, че Джоунс вече е прибрал печалбите от първоначалната си покупка и сега играе хазартно с парите.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн вече е стигнал дъното си, започва възстановяване – Артър Хейс

Съоснователят и бивш главен изпълнителен директор на крипто борсата BitMEX Артър Хейс смята, че неотдавнашният спад на Биткойн (BTC), е бил в рамките на очакванията и е представлявал просто необходима пазарна корекция.

03.05.2024 14:30 2 мин. четене

Ето кога е най-доброто време да забогатеете – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, наскоро сподели подхода си за преодоляване на продължаващите сътресения на Биткойн (BTC) пазара, като наблегна на възможностите за натрупване на богатство в условията на спад.

03.05.2024 14:00 1 мин. четене

Биткойн може да консолидира два месеца след халвинга – Bitfinex

Анализаторите от Bitfinex прогнозират потенциална фаза на консолидация за Биткойн с продължителност до два месеца след халвинга.

03.05.2024 11:30 1 мин. четене

Биткойн: Дойде ли времето за масови разпродажби през май?

Главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин наскоро се задълбочи в добре познатия феномен „разпродажба през май“, разпространен на пазара на криптовалути.

03.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.