НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

09.10.2022 17:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs, Раул Пал твърди, че един конкретен съперник на Етериум (ETH) вероятно ще засенчи останалите крипто пазари през следващия бичи цикъл.

В ново издание на “Ask me anything” основателят на Real Vision казва, че макар блокчейнът на Solana (SOL) да е имал технически проблеми напоследък, това не отменя високата активност на веригата и растежа на мрежата.

Харесвам Solana. Да, разбирам, че веригата продължава да изпитва проблеми. Също разбирам, че всички знаят това, така че в това няма никакво информационно предимство. Ето защо ако оцелее [след проблемите] и е един от най-големите крипто протоколи, и има повече активност от всяка друга верига извън Етериум, тогава вероятността Solana да се представи добре в следващия цикъл за мен е много голяма.

Пал смята, че повечето класове активи се движат от нарастването на балансите на централните банки, а когато те се разширяват са склонни да обезценяват фиатните валути.

Макроекспертът казва, че единствените сектори, които обикновено се представят по-добре от обезценяването на валутите в реално изражение, са акциите на криптовалутите и технологиите, поради което той остава дългосрочен бик по отношение на дигиталните активи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?


Интересното, е, че когато разделите всичко на баланса на централните банки, се вижда кое се представя по-добре от обезценяването на фиатните валути. Само няколко неща в света. Tова са криптовалутите [Биткойн, Етериум] и технологичните акции, защото са светски тенденции в технологиите. Нищо друго не превъзхожда баланса на Фед. Дори недвижимите имоти се търгуват неутрално. Търгувията с тях върши работата, поддържате богатството си, но не го увеличавате.

Цялото издание може да гледате тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът на червено – над $100 милиона ликвидирани за 4 часа

Днес пазарът на криптовалути отбеляза значителни спадове за повечето криптовалути като Биткойн се доближава до границата от $60,000.

30.04.2024 16:00 2 мин. четене

Хонконг официално дебютира спот Биткойн и Етериум ETF

Шест спот борсово търгувани фонда (ETF) за Биткойн и Етериум дебютираха официално на Хонконгската фондова борса днес, с което бяха въведени първите спот крипто ETF в Азия.

30.04.2024 15:00 1 мин. четене

Основателят на Tron купи Етериум за близо $560 милиона

Нови данни от Lookonchain показват, че Джъстин Сън, основателят на Tron (TRX), придобива Етериум (ETH) на фона на скорошната корекция на крипто пазара.

30.04.2024 10:30 1 мин. четене

Алткойн инвеститорите търпят загуби, но пазара може да е на ръба на голям пробив

Според аналитичната фирма Santiment, неотдавнашната крипто корекция е накарала значителен брой търговци на алткойни да разпродадат своите притежания, което е довело до значителни загуби.

30.04.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.