НАЧАЛО Други

Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

01.10.2022 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Партньор на Ripple публикува жалба до съда и SEC

I-Remit от Филипините подаде кратка информация до SEC, в която обяснява защо много погрешно разбира XRP.

Партньор на Ripple – базираната във Филипините компания за трансгранични парични преводи I-Remit – публикува становище в подкрепа на XRP. 

В допълнение към издаването на официално изявление относно ситуацията, компанията е поискала от съда да я включи в окончателното си решение.

В бележката компанията обясни защо XRP не е ценна книга и твърди, че подобно обвинение е резултат от лошо разбиране на съвременните цифрови технологии. 

Нещо повече, след това I-Remit се обръща директно към SEC, заявявайки, че действията им в този процес изглежда са опит за погрешно тълкуване на важни аспекти и принципи на криптовалутите и блокчейн и за налагане на регулаторните им действия в области, които нямат нищо общо с традиционните им сфери на дейност. 

Обръщайки се допълнително към съда, компанията, която не много отдавна обяви, че установява партньорство с Ripple, заяви, че като активен потребител на XRP никога не е разглеждала криптовалутата като инвестиция, а като инструмент за бързи и ефективни трансгранични преводи.

Като причина за изненадващото си изявление I-Remit посочва дълбокия си интерес към резултата от делото. Основана през 2001 г., базираната във Филипините компания използва технологията RippleNet и от 2018 г. е един от коридорите за ликвидност при поискване на Ripple в Азия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян


Двете компании наскоро задълбочиха партньорството си, когато на I-Remit беше разрешено да прилага ODL за касови плащания. Новината беше посрещната положително, като бившият член на борда на директорите на Ripple и настоящ главен изпълнителен директор на SBI Holding Йошитака Китао дори я сподели в социалните медии.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Поредната голяма банка се срина и е конфискувана от регулаторите

FDIC наскоро обяви затварянето на банка, което е първият случай на фалит на банка в САЩ през тази година.

27.04.2024 13:30 1 мин. четене

Ето коя може да е следващата компания за трилиони – добра инвестиция ли е?

В сферата на компаниите за трилиони долари преобладават американските големи технологични компании и петролните гиганти от Саудитска Арабия.

27.04.2024 13:00 2 мин. четене

БРИКС: Путин обяви посещението си в Китай

Руският президент Владимир Путин обяви предстоящото си официално посещение в Китай през май по време на дискусия на конгреса на Руския съюз на индустриалците и предприемачите.

27.04.2024 12:00 1 мин. четене

Ето какво мисли Робърт Кийосаки за състоянието на американската икономика

Робърт Кийосаки, автор на популярната финансова книга „Богат татко, беден татко“, наскоро сподели своите прозрения за текущото състояние на икономиката на САЩ.

27.04.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.