НАЧАЛО Други

Министърът на финансите на САЩ може да напусне поста си

28.09.2022 14:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Министърът на финансите на САЩ може да напусне поста си

Министърът на финансите Джанет Йелън и директорът на Националния икономически съвет Брайън Дийз може би са на път да напуснат.

Джанет Йелън може да напусне поста си след междинните избори през ноември, съобщи първо Axios, без да посочва конкретен източник.

Белият дом все още не потвърдил, че се очаква Йелън и директорът на Националния икономически съвет Брайън Дийс да напуснат администрацията.

През май Йелън се позова на срива на TerraUSD в подкрепа на новото законодателство за стабилните монети – като цяло обаче тя проявява сдържаност в публичното пространство по отношение на насоките за крипто регулиране.

Дийс, който този месец говори за ползите от работата с общността на дигиталните активи, за намаляване на рисковете и използване на предимствата на дигиталните активи, си навлече критики, тъй като администрацията на Байдън засили усилията за прилагане на законодателството.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Kraken няма да се регистрира в SEC, твърди новото CEO


Йелън, която изпълнява длъжността министър на финансите от януари 2021 г., не е заявила, че има планове да напусне администрацията, заяви неин говорител.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: 40 държави искат да се присъединят още тази година

Предстоящата среща на върха на алианса БРИКС през 2024 г. може да стане свидетел на нов етап на разширяване.

03.05.2024 17:00 2 мин. четене

Биткойн: Пазарната корекция приключва – алткойните започват подема

След седмица на спад на цените на криптовалутите, водени предимно от Биткойн (BTC), известен анализатор предполага, че пазарът е близо до дъното си.

03.05.2024 16:30 1 мин. четене

Петролен магнат обвинен в манипулиране на цените с ОПЕК

Федералните регулатори повдигнаха сериозни обвинения срещу Скот Шефилд, видна фигура в американската петролна индустрия, като го обвиниха, че се е опитвал да се договори с ОПЕК и нейните съюзници за изкуствено повишаване на цените на петрола.

03.05.2024 15:30 2 мин. четене

Ето кога е най-доброто време да забогатеете – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, наскоро сподели подхода си за преодоляване на продължаващите сътресения на Биткойн (BTC) пазара, като наблегна на възможностите за натрупване на богатство в условията на спад.

03.05.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.