НАЧАЛО Други

Крипто борсата Huobi обмисля преименуване на компанията

22.09.2022 23:26 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата Huobi обмисля преименуване на компанията

Листнатата в Хонконг компания майка на крипто борсата Huobi Global, Huobi Technology Holdings, предлага преименуване на групата на "New Huo Technology Holdings Limited", докато според съобщенията се стреми да продаде мажоритарния дял в компанията.

Huobi Technology заяви, че промяната на името ще “осигури на компанията свеж корпоративен имидж и идентичност”, като същевременно ще помогне за развитието на бизнеса.

Акционерите ще бъдат помолени да гласуват по предложената промяна на името на събрание на 13 октомври.

През август се съобщаваше, че Huobi се стреми да продаде 60% дял в компанията, което би оценило бизнеса на $3 милиарда. Основателите на FTX и Tron, за които се спекулираше, че са потенциални купувачи, обаче отрекоха да са отправяли оферта.

След забраната на криптовалутите Huobi напусна Китай, за да търси международни възможности. Но фирмата е изправена пред регулаторна реакция в Югоизточна Азия, като тайландската Комисия по ценни книжа и борси конфискува лиценза на борсата, а малайзийските регулатори обсъждат с Huobi възможността да бъде включена в предупредителен списък за инвеститорите.


 ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Обемите на Биткойн и Етериум фючърсите се сринаха до 2-годишно дъно


През септември Huobi извади от списъка серия от “криптовалути за защита на личните данни”, които биха могли да скрият адресите на трансакциите и проследяването на собствеността. Тези криптовалути бяха обект на наблюдение от страна на регулаторните органи за улесняване на плащанията за престъпни дейности и пране на пари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Директорът на Apple критикува министерството на правосъдието на САЩ

Apple обяви приходите си за второто фискално тримесечие на 2024 г., като надхвърли очакванията с приходи в размер на $90.75 милиарда.

03.05.2024 18:00 1 мин. четене

Coinbase с рекордна печалба за първото тримесечие – повече от цялата 2023 г.

През първото тримесечие на 2024 г. Coinbase, водеща крипто борса, преживя значително възстановяване, подкрепено от подобрените пазарни резултати и въвеждането на борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн.

03.05.2024 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.