Home

Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

21.09.2022 19:34 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

Фирмата за данни и анализи на криптовалути Messari приключи кръг на финансиране от серия B на стойност $35 милиона, ръководен от Brevan Howard Digital.

Според прессъобщението, кръгът, който първоначално беше обявен през август, включва инвестиции от Morgan Creek Digital, Samsung Next, FTX Ventures, Galaxy и Coinbase Ventures.

Докато колекцията от графики и отчети на Messari предлага на инвеститорите по-ясна представа за крипто пазара, Selkis разглежда услугата и като основа за бъдеща ера, в която голяма част от сегашния режим на корпоративно съответствие и отчетност ще стане ненужен.

Messari, която тази седмица е домакин на годишната си конференция Mainnet в Ню Йорк, ще използва капитала, за да разшири екипа си и да разработи два нови продукта – Protocol Metrics и Data Apps.

“Това ново финансиране ще ни помогне да увеличим екипа си, да разширим дейността си в международен план и да инвестираме в нови предложения и инструменти за данни, които допълват водещия ни продуктов пакет”, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на Messari Райън Селкис.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето най-влиятелни финтех компании са свързани с крипто


След този и още един инвестиционен кръг от август миналата година, пазарната оценка на Messari предполагаемо достига $300 милиона.

“Ако успеем да докажем, че всеки може да погледне даден протокол и да измисли финансови критерии за тези блокчейн, това ще облекчи необходимостта от централизирана отчетност. И няма причина блокчейн мрежите да не могат да осигурят същото за публичните акции”, каза Селкис пред Fortune.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

SEC вероятно ще обжалва решението по делото с Ripple с наближаването на крайния срок

Напрежението около делото на Ripple срещу SEC се засилва, тъй като дискусиите за потенциално обжалване набират скорост.

22.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Чарлз Хоскинсън критикува Тръмп и Харис по отношение на крипто политиките

Чарлз Хоскинсън, съосновател на Cardano и Етериум, изрази загриженост относно крипто политиките на бившия президент Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис.

21.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Franklin Templeton и Citi се насочват към блокчейна на Solana

Световните финансови лидери Franklin Templeton и Citigroup разкриха плановете си да използват блокчейна Solana в предстоящите си предложения за финансови услуги.

21.09.2024 13:15 1мин. четене Kosta Gushterov

CBDC: Банката на Канада спира разработката и насочва фокуса към платежните системи

Банката на Канада обяви, че прекратява усилията си по отношение на дигиталната валута на дребно на централната банка (CBDC), както се посочва в актуализация на нейния уебсайт.

21.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.