Home

OpenSea ще подкрепя само и единствено NFT от PoS блокчейна на Етериум

01.09.2022 9:06 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OpenSea ще подкрепя само и единствено NFT от PoS блокчейна на Етериум

OpenSea, най-големият пазар за NFT, планира да поддържа ексклузивно NFT, базирани на версията за доказателство за залог на блокчейна Етериум, след като "Сливането" приключи.

Първо, и най-важното, ние се ангажираме да поддържаме единствено NFT върху обновената PoS верига“, заяви OpenSea в серия от туитове, публикувани в края на 31 август.

До момента на платформата са изтъргувани около $31 милиарда в NFT, свързани с Етериум, по данни на The Block. Цялата тази сума – която превъзхожда обемите на търговия с NFT, свързани с други блокчейн вериги – се състои от търговия с токени, които са подкрепени от текущата версия на Етериум за доказателство за работа (PoW).

При Сливането – последния етап от прехода на Етериум от доказателство за работа към доказателство за залог (PoS) – този месец т.нар. Beacon Chain и нейните валидатори ще станат основа на блокчейн мрежата. Ще бъдат засегнати най-различни крипто обекти, които са се заели с подготовката за промяната.

OpenSea заяви в Twitter, че се подготвя да осигури “плавен преход“, но призна, че новата ситуация ще изисква “наблюдение, управление и комуникация през цялото време“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Съучастник на Ружа Игнатова ще бъде екстрадиран в САЩ


Крипто борсата Coinbase заяви наскоро, че е отворена за листване на токени, свързани с PoW форк на Етериум, след Сливането на блокчейна към по-малко енергоемка система. Планираният форк, известен като ETHPoW, има за цел да се отдели от основната мрежа на Етериум и да продължи операциите по копаене на криптовалутата.

В туитовете си OpenSea заяви:

Въпреки че няма да спекулираме с потенциални форкове – доколкото съществуват форкнати NFT на ETHPoW – те няма да бъдат поддържани или отразявани в OpenSea.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Franklin Templeton и Citi се насочват към блокчейна на Solana

Световните финансови лидери Franklin Templeton и Citigroup разкриха плановете си да използват блокчейна Solana в предстоящите си предложения за финансови услуги.

21.09.2024 13:15 1мин. четене Kosta Gushterov

PancakeSwap достигна важен етап в обема на търговията и представи голямо подобрение

След четири години работа децентрализираната борса PancakeSwap е достигнала кумулативен обем на търговия от $836 милиарда и притежава около $1.72 милиарда в обща заключена стойност (TVL).

21.09.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

CBDC: Банката на Канада спира разработката и насочва фокуса към платежните системи

Банката на Канада обяви, че прекратява усилията си по отношение на дигиталната валута на дребно на централната банка (CBDC), както се посочва в актуализация на нейния уебсайт.

21.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

IPO за Circle и преход към Уолстрийт през 2025 г.

Според главния изпълнителен директор Джереми Алер Circle се подготвя за първичното си публично предлагане (IPO) и ще премести централата си на Уолстрийт през 2025 г.

21.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.