НАЧАЛО Други

Robinhood цели да се конкурира с Coinbase чрез нови продукти

19.05.2022 17:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood цели да се конкурира с Coinbase чрез нови продукти

Платформата за търговия на дребно Robinhood пуска нов портфейл за криптовалути и незаменими токени (NFT) в последния тласък на компанията да обхване и пространството за цифрови активи.

Според ново прессъобщение, търговският титан е започнал да разработва многоверижен портфейл Web 3.0, който ще позволи на инвеститорите да имат пълен контрол върху своите цифрови активи, както и да им предостави достъп до децентрализирани уеб протоколи.

Използвайки портфейла, търговците също ще могат да разменят крипто активи без мрежови такси, да се свързват с NFT пазари и да съхраняват свои собствени NFT и да печелят доходност, използвайки своите активи.

В скорошно интервю за CNBC главният изпълнителен директор и съосновател на Robinhood Влад Тенев каза, че портфейлът ще служи като начин за разширяване на достъпа до децентрализирани платформи за обмен и прехвърляне на собствеността върху дигиталните активи на техните собственици.

Нашата основна цел е да дадем на клиентите страхотен продукт, възможност не само да търгуват чрез централизираната борса на Robinhood, но и да запазим пълен контрол и попечителство върху техните ключове и да им помогнем да имат достъп до децентрализирани борси и да обменят монети…

Нашият фокус е просто да се уверим, че това е начинът за нашите клиенти да имат достъп до Web 3.0 и да поддържат самообслужване занапред.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Какво да очакваме от дискусията “CBDC:Авангарда на финансите”?


Клиентите вече могат да се запишат в списъка с чакащи, за да получат ранен достъп до бета портфейла, който ще стартира някъде в средата на 2022 г. Според прессъобщението, пълният продукт трябва да бъде пуснат до края на годината.

Coinbase, най-голямата крипто борса в САЩ, също наскоро разшири своите крипто предложения с нов базиран на Етериум DApp портфейл и браузър, които са достъпни в приложението Coinbase. Портфейлът и браузърът първоначално ще бъдат предоставени на операционната система на мобилните устройства с Android.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Изтокът трупа огромни количества злато – Китай е начело

Милиардерът инвеститор Дейвид Айнхорн обсъди увеличеното търсене на злато на Изток, като го приписа на централните банки, институционалните фондове и инвеститорите на дребно.

01.05.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Китайските износители бягат от собствената си валута, а не от долара

Китай е изправен пред предизвикателства, тъй като валутата му – китайският юан – се бори да не изостава от засилващия се щатски долар.

01.05.2024 8:00 2 мин. четене

Инфлацията е сериозна заплаха и хората я подценяват значително – Питър Шиф

На фона на нарастващите опасения относно инфлацията, американският икономист Питър Шиф критикува онези, които омаловажават нейното значение, като твърди, че дори тези, които я признават, не успяват да разберат пълното й въздействие.

01.05.2024 6:30 1 мин. четене

Съдът одобри споразумението за $450 милиона между FTX и Voyager Digital

Съдия, одобряващ длъжници, представляващи несъществуващата борса за криптовалути FTX, финализира значително споразумение на стойност $450 милиона с Voyager Digital, друга фалирала фирма.

01.05.2024 5:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.