НАЧАЛО Други

Binance.US наема нов CFO и обяви планове за публично предлагане

10.07.2022 21:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance.US наема нов CFO и обяви планове за публично предлагане

Binance.US - американският клон на най-голямата криптоборса в света - нае бивш изпълнителен директор на PayPal за свой нов главен финансов директор.

В скорошна блог публикация Binance.US обяви, че назначава Жасмин Лий, бивш изпълнителен директор на инвестиционното приложение Acorns и на платежния гигант PayPal, за свой нов финансов директор.


Брайън Шрьодер, главният изпълнителен директор на борсата, каза, че над 20-годишният опит на Лий ще помогне на фирмата в опита ѝ да си проправи път към първично публично предлагане (IPO).


Шрьодер каза:


Жасмин е рядък талант, който притежава повече от 20 години задълбочени познания както във финтех, така и в средите на бързоразвиващи се стартъпи. Нейният опит в Paypal, публична компания от класацията Fortune 500, ще бъде безценен, когато очертаем пътя си към първично публично предлагане през следващите години.

Binance.US навлезе в настоящата среда на криптопазара от силна позиция, със значителен капитал, активни планове за наемане на служители и стабилен конвейер от нови продукти и услуги с добавена стойност. За нас е удоволствие да продължим да изпълняваме стратегията си за растеж с Жасмин като ключова част от изпълнителния екип.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои още едно събитие на капитулация и паника, твърди Кевин О’Лиъри

Както от CryptoDnes отразихме, Binance.US наскоро премахна таксите за търговия с Биткойн (BTC) – функция, която според новоназначения финансов директор е положителна.


“Развълнувана съм, че се присъединявам към Binance.US в този вълнуващ момент, когато компанията въвежда нови предложения – включително търговия с нулеви такси, смел ход, ориентиран към клиента, който ще стимулира растежа на потребителите – и продължава да пуска нови продукти. 

Очаквам с нетърпение да изградя най-добрия в класа си финансов отдел в Binance.US, който да положи здрава основа за продължаване на растежа и пътя ни към бъдещо първично публично предлагане.”

Както по-рано споделихме, Binance се сдоби с лиценз за извършване на дейност като доставчик на услуги за виртуални активи (VASP) чрез едно от дъщерните си дружества в Испания. Като се вземе предвид и плановете ѝ да наеме още 2,000 души, изглежда борсата е сред най-силно позиционираните в пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето колко банки са застрашени от това да се сринат

Нестабилността на някои банки в Съединените щати се превръща във все по-сериозен проблем, който има последици както за финансовия сектор, така и за икономиката като цяло.

02.05.2024 21:00 2 мин. четене

Рекордна печалба за Tether през първото тримесечие на годината

Tether Holdings, емитентът на доминиращата в света стабилна монета Tether (USDT), обяви безпрецедентна нетна печалба от $4.52 милиарда за първото тримесечие на 2024 г.

02.05.2024 18:30 2 мин. четене

Основателят на Synthetix стартира децентрализирана борса

Създателят на Synthetix Кейн Уоруик обяви предстоящото стартиране на нова децентрализирана борса (DEX). След няколко отлагания DEX, наречена Infinex, ще заработи на 13 май.

02.05.2024 17:00 1 мин. четене

Федералният резерв остави лихвените проценти непроменени

Решението на ФЕД да запази предпазливата си позиция на фона на опасенията за инфлацията дава отражение на продължаващата несигурност по отношение на икономическите перспективи.

02.05.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.