Home

Binance влиза в партньорство с най-голямата TikTok звезда

01.07.2022 7:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance влиза в партньорство с най-голямата TikTok звезда

Криптовалутната борса Binance си партнира с Хаби Лейм, италиано-сенегалски творец, който стана известен благодарение на популярността на своите видеоклипове в TikTok.

Хаби – най-следваният творец в китайската социална мрежа TikTok със 140 милиона последователи, сега ще служи като световен посланик на марката Binance, съобщи компанията на 30 юни.

Binance, която е блокчейн екосистемата, захранваща най-голямата криптоборса в света по обем на търговията, ще си сътрудничи с Хаби, за да повиши осведомеността и приемането на Web3.

Творецът ще използва характерния си усет, за да разсее някои от проблемите, които съпътстват Web3 и ще си сътрудничи с Binance при създаването на специални NFT колекции.

По-специално, на 23 юни Binance разкри, че е обявила ексклузивно многогодишно партньорство с футболната звезда Кристиано Роналдо, което има за цел да свърже Роналдо с неговите фенове, като използва Web3 с NFT, действащи като входна точка.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ружа Игнатова влиза в топ 10 на най-издирваните лица на ФБР

Въпреки факта, че финансовите условия на партньорството между Роналдо и Binance не са разкрити, важно е да се има предвид, че повечето компании за криптовалути са намалили разходите си за реклами и подкрепа на известни личности в резултат на продължаващия срив на пазара. 

След достигането на историческия връх на Биткойн (BTC) през ноември 2021 г. по-голямата част от фирмите за криптовалути са намалили рекламните си бюджети с почти 90%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън критикува Тръмп и Харис по отношение на крипто политиките

Чарлз Хоскинсън, съосновател на Cardano и Етериум, изрази загриженост относно крипто политиките на бившия президент Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис.

21.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Franklin Templeton и Citi се насочват към блокчейна на Solana

Световните финансови лидери Franklin Templeton и Citigroup разкриха плановете си да използват блокчейна Solana в предстоящите си предложения за финансови услуги.

21.09.2024 13:15 1мин. четене Kosta Gushterov

CBDC: Банката на Канада спира разработката и насочва фокуса към платежните системи

Банката на Канада обяви, че прекратява усилията си по отношение на дигиталната валута на дребно на централната банка (CBDC), както се посочва в актуализация на нейния уебсайт.

21.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

IPO за Circle и преход към Уолстрийт през 2025 г.

Според главния изпълнителен директор Джереми Алер Circle се подготвя за първичното си публично предлагане (IPO) и ще премести централата си на Уолстрийт през 2025 г.

21.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.