Home

Zilliqa влиза в партньорство с музикална NFT платформа

23.11.2021 16:44 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Zilliqa влиза в партньорство с музикална NFT платформа

Публичният блокчейн на Zilliqa се присъедини към музикалната платформа на NFT TokenTraxx като част от партньорска сделка на стойност $1.1 милиона. Целта на партньорството ще бъде да модернизира музикалната индустрия, като я направи по-справедлива и възнаграждаваща.

Платформата, която има за цел да стане въглеродно неутрална до 2022 г., очаква с нетърпение да се позиционира в музикалната индустрия с помощта на мощна блокчейн мрежа и новодостъпна NFT технология, която ще се използва като мост между реалния свят и блокчейн технологията.

Партньорството на Zilliqa с TokenTraxx не е първото начинание в NFT индустрията. Протоколът захранва платформи като Mintable, Unicutes и DeMons платформа за игри, в допълнение към други решения, базирани на NFT технология.

С токенизирането на процеса на създаване на музика Zilliqa ще създаде повече възможности за артистите да получават роялти, собственост на права и други елементи, намиращи се в платформи като Spotify и Apple Music. Всички функции могат да се захранват чрез DLT или просто да се изпълняват на блокчейн.

От Zilliqa са развълнувани да се присъединят към компания, която включва мощен опит от музикалната и развлекателната индустрия и съчетава модерни технологии и ефективни бизнес практики. Главният изпълнителен директор на компанията, д-р Бен Лившиц, очаква с нетърпение да се възползва от предимствата на блокчейн.

ПРОЧЕТИ ОЩЕIoTeX сключват партньорство с военните на САЩ

Едно от условията на новото партньорство е инжектирането на $1.1 милиона както от Zilliqa като компания, така и от нейния съосновател Макс Кантелия, който вярва в променящия играта модел, който TokenTraxx създаде и стойността, която носи за създаването и потреблението на музика. Всички тези аспекти на индустрията ще бъдат комбинирани с най-модерната и активно развиваща се блокчейн технология.

След сътрудничество със Zilliqa, музикалната NFT платформа незабавно ще получи достъп до сигурен и мащабируем протокол, който се използва с ниски разходи и скромни такси за газ. Мрежата на Zilliqa е в състояние да обработва хиляди транзакции в секунда, без да се сблъсква с проблеми като претоварване на мрежата или изключително високи такси за газ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Още един разработчик напусна Cardano: Какви са причините?

Владимир Калницки, виден разработчик на Cardano, участващ в създаването на cardano-transaction-lib (CTL), наскоро обяви напускането си от проекта.

30.09.2024 18:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин отправи предложение за мрежата на Етериум

Виталик Бутерин, съосновател на Етериум, наскоро предложи да се разработи набор от показатели, с които да се оценява доколко различните проекти отговарят на основните принципи на ETH.

30.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Как стейкинг наградите влияят на блокчейн мрежите?

Franklin Templeton се включи в дебата дали стейкинг възнагражденията, които допринасят за инфлацията на предлагането на токени, трябва да се разглеждат като разход за мрежата.

30.09.2024 9:32 3мин. четене Alexander Zdravkov

Base мрежата на Coinbase регистрира нов рекорд в общата заключена стойност

Base, мрежа от втори слой на Етериум, разработена от Coinbase, за първи път надхвърли $2 милиарда в обща заключена стойност (TVL).

27.09.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.