Home

Илон Мъск, Джак Дорси и Кати Ууд ще обсъждат Биткойн на конференцията ‘The B Word’

20.07.2021 19:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск, Джак Дорси и Кати Ууд ще обсъждат Биткойн на конференцията ‘The B Word’

В прессъобщение, споделено с Bitcoin Magazine, организаторът на събитието потвърди, че конференцията ще включва дискусия на живо за Биткойн между Илон Мъск от SpaceX и Tesla; Джак Дорси от Square и Twitter и Кати Ууд от ARK Invest.

Тази дискусия вече е официално потвърдена след първоначална размяна на теми в Twitter, при която Дорси помоли Мъск да проведе разговор с него за BTC и Мъск се съгласи.

Предвидено е събитието да започне в сряда, 21-ви юли. Този разговор ще бъде много интересен, тъй като наскоро Мъск беше на фокус за голяма част от общността на Биткойн.

Той привлече вниманието, като промени биографията си в Twitter на “#Bitcoin” през януари, Tesla инвестира 1,5 милиарда долара във флагманската криптовалута през февруари.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Анализатор предвижда 430% скок на Етериум (ETH)

Компанията спря да приема Биткойн плащания поради опасения относно енергийната употреба на мрежата през май и след това капитулира в тази позиция в юни.

Това изглежда е възможност за Дорси, откровен застъпник на Биткойн, да освети Мъск върху някои нюанси на BTC и да насочи мисленето и публичните си изявления в по-положителна посока. Дорси изглежда е добър кандидат за това предизвикателство, тъй като е много информиран по тази тема и изглежда уважава Мъск.

Според изданието, “The ₿ Word” ще включва и презентации от Адам Йонас от Chaincode Labs, Стив Лий от Square Crypto, Хестър Пиърс от Американската комисия по ценни книжа и борси, Хонг Фанг от OKCoin, Джон Пфефер от Pfeffer Capital, Лин Алден на Lyn Alden Investment Strategy, Ник Картър от Castle Island Ventures, Неха Нарула от MIT Digital Currency Initiative, Питър Макормак от подкаста “What Bitcoin Did” и други.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Познат анализатор разкри какво ще предизвика следващия бичи цикъл

Популярен количествен анализатор, познат като “PlanB” предполага, че големите крипто инвеститори, или китовете, понастоящем се въздържат от предприемане на значителни ходове, тъй като очакват резултата от ключово предстоящо събитие.

06.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Застрашен ли е Биткойн (BTC) от спад при сегашната цена?

Инерцията на цената на Биткойн се забави този уикенд, след възстановяването ѝ в петък, 4 октомври.

06.10.2024 15:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Нова актуализация на Bitcoin core подобрява сигурността – всичко, което трябва да знаете

Почти шест месеца след пускането на Bitcoin Core 27.0 екипът за разработване на Биткойн пусна нова версия – Bitcoin Core 28.0.

06.10.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Институционалният интерес на Биткойн продължава да нараства

Институционалното търсене на Биткойн се увеличава, като американските спот BTC ETF-и вече притежават 4.6% от общото предлагане на стойност приблизително $58 милиарда.

06.10.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.