НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Анализатор предвижда 430% скок на Етериум (ETH)

ЮЛИ. 20, 2021 16:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор предвижда 430% скок на Етериум (ETH)

Популярен крипто търговец и анализатор предполага, че цената на Етериум може да скочи с 430% до 2022 г.

Трейдърът, известен под псевдноима 'Capo', казва, че би заложил на Етериум (ETH), а не на Биткойн (BTC), ако крипто пазарът навлезе в нов бичи цикъл.


Той също така залага, че ETH ще обърне пазарната капитализация на BTC и ще се превърне в най-високо класирания криптоактив.


Ако се стигне до 5-та вълна на целия пазар, Етериум вероятно ще надмине Биткойн.

Лонг съм на ETH / BTC.
Capo очаква пазарът да навлезе в нов бичи цикъл, преди този да е приключил. Той вярва, че ETH ще достигне връх над $10,000 до следващата година, отбелязвайки скок от 430% спрямо сегашната си цена от $1,758.


Според мен, горната граница на този цикъл ще бъде над [$10,000].

Все още няма дивергенция между трета и пета вълна, и фактът, че удължението след такъв период на акумулация (2018-2020 [г.]) е твърде кратко. Това ме кара да мисля, че ще видим още един възходящ импулс.
Търговецът добавя, че чака признаци, показващи, че оперативно съвместимия блокчейн Polkadot (DOT) вероятно ще тръгне нагоре срещу BTC. Capo също така казва, че ще разгледа възможност за закупуване на DOT ако успее да възстанови ключова подкрепа срещу Биткойн на около $16.90.


DOT / BTC - достига своята подкрепа, както се очакваше. Все още не влизам, защото е по-добре да изчакате отскок + HH (по-висок връх) или дори биче потвърждение.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум таксите надминаха 1,000 Gwei по време на паническата разпродажба

По време на нарастване на волатилността на пазара на криптовалути, търговците са склонни да извършват повече транзакции помежду си и различни борси, което след това води до повишаване на таксите, коет...
ДЕК. 4, 2021 18:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance Coin добавя значителна актуализация

Binance Smart Chain (BSC) най-накрая активира своето надграждане BEP-95, което ще доведе до постепенното премахване на стария метод за ръчно изгаряне, правейки го автоматично. Въпреки че механизм...
ДЕК. 4, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн може да обърне Етериум, според Антъни Скарамучи

В ново интервю за Halftime Report на CNBC, Скарамучи казва, че високата скорост и ниският въглероден отпечатък на платформата за смарт договори Algorand (ALGO) вероятно ще ѝ дадат голям тласък пред ко...
ДЕК. 4, 2021 13:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Академично проучване сравнява Биткойн с Етериум

Скорошен доклад, публикуван в Social Science Research Network, установява, че вградената дефлационна механика на ETH го отличава от BTC.“Биткойн, с ограничено евентуално предлагане на токени, все пове...
ДЕК. 4, 2021 02:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света