НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Анализатор предвижда 430% скок на Етериум (ETH)

ЮЛИ. 20, 2021 16:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор предвижда 430% скок на Етериум (ETH)

Популярен крипто търговец и анализатор предполага, че цената на Етериум може да скочи с 430% до 2022 г.

Трейдърът, известен под псевдноима 'Capo', казва, че би заложил на Етериум (ETH), а не на Биткойн (BTC), ако крипто пазарът навлезе в нов бичи цикъл.


Той също така залага, че ETH ще обърне пазарната капитализация на BTC и ще се превърне в най-високо класирания криптоактив.


Ако се стигне до 5-та вълна на целия пазар, Етериум вероятно ще надмине Биткойн.

Лонг съм на ETH / BTC.
Capo очаква пазарът да навлезе в нов бичи цикъл, преди този да е приключил. Той вярва, че ETH ще достигне връх над $10,000 до следващата година, отбелязвайки скок от 430% спрямо сегашната си цена от $1,758.


Според мен, горната граница на този цикъл ще бъде над [$10,000].

Все още няма дивергенция между трета и пета вълна, и фактът, че удължението след такъв период на акумулация (2018-2020 [г.]) е твърде кратко. Това ме кара да мисля, че ще видим още един възходящ импулс.
Търговецът добавя, че чака признаци, показващи, че оперативно съвместимия блокчейн Polkadot (DOT) вероятно ще тръгне нагоре срещу BTC. Capo също така казва, че ще разгледа възможност за закупуване на DOT ако успее да възстанови ключова подкрепа срещу Биткойн на около $16.90.


DOT / BTC - достига своята подкрепа, както се очакваше. Все още не влизам, защото е по-добре да изчакате отскок + HH (по-висок връх) или дори биче потвърждение.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо XRP скочи с 20%

Шестата по пазарна капитализация криптовалута отбеляза ръст от 20%, след като гигантът Ripple обяви, че дъщерните дружества, стартирани от неговия основен японски партньор SBI (SBI Remit и SBI VC Trad...
ЮЛИ. 28, 2021 15:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Uniswap премахва 100 токена от своя интерфейс

Uniswap Labs направиха съобщението на 23-ти юли, подчертавайки, че токените са премахнати само от интерфейса на приложението и че протоколът остава неизменен:Тези промени се отнасят до интерфейса на a...
ЮЛИ. 27, 2021 13:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще се превърне ли Cardano (ADA) в основна криптовалута?

Стратегът, фокусиран върху криптовалутите, обсъди крипто регулaциите, Етериум и Cardano в разговор с Business Insider миналата седмица. Споделяйки идеите си, Арнот отбеляза, че блокчейн има многобройн...
ЮЛИ. 27, 2021 12:20 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум стигна 3-седмичен връх

Към момента на публикуване криптовалутата отчита увеличение от 10% в рамките на последните 24 часа и впечатляващите 24.5% за последните 7 дни. За последен път ETH се търгуваше на тези нива на 7-ми юли...
ЮЛИ. 26, 2021 19:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света