НАЧАЛО Други

Galaxy Digital очакват $300 милиона в загуби през второто тримесечие

15.05.2022 12:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Galaxy Digital очакват $300 милиона в загуби през второто тримесечие

Galaxy Digital Holdings може да загуби до $300 милиона нетен всеобхватен доход през това тримесечие, предвид скорошното представяне на крипто пазара.

Всеобхватният доход на една компания обикновено е сума от нейния нетен доход и печалбите или загубите, които все още не са реализирани. Тази скорошна новина изглежда е предупредителен знак за инвеститорите, докато наближаваме края на второто тримесечие.

Загубата на $300 милиона ще намали “партньорския капитал до $2.2 милиарда, спад от 12% спрямо 31-ви март 2022 г.“, се казва в изявлението. Компанията заяви, че в момента има ликвидна позиция от $1.6 милиарда, “включително $800 милиона в кеш и над $800 милиона нетни дигитални активи”.

Фирмата твърди, че повечето от нейните дигитални активи са в неалгоритмични стабилни монети, като изяснява, че нейната хазна не използва алгоритмични стабилни монети, поради скорошния ценови срив на UST на Terra.

Актуализацията на Galaxy Digital не е изненадваща, като се има предвид, че крипто пазарът е загубил около 40% от стойността си през последните седем дни. Пазарната капитализация на крипто индустрията падна до под $1.5 трилиона, а стойността на Биткойн също падна до под $30,000, като останалата част от алткойн пазара последва примера.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
CryptoDnes представя първата си панелна дискусия!

Повечето акции на публично търгувани крипто компании също са започнали да спадат. Към днешна дата по-голямата част от водещите публично търгувани компании, свързани с криптовалути, са загубили повече от 50% от стойността си от началото на годината до момента. Това включва Coinbase, Microstrategy, Marathon Digital Holdings и Galaxy Digital Holdings.

Тази актуализация идва само пет дни след като компанията публикува своите отчети за първото тримесечие, където отчете загуби от $111.7 милиона. Тогава заявиха, че това са нереализирани загуби от дигитални активи и техния трейдинг и инвестиционен бизнес.

По това време главният изпълнителен директор Майк Новограц заяви, че не се тревожи за пазара и прогнозира, че Биткойн ще държи около $30,000, докато ETH ще остане около $2,000.

Въпреки че самата фирма не е изложена на екосистемата на Terra, самият Новограц е голям фен на актива, тъй като има татуировка на монетата на ръката си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

По време на разговора за приходите на Block Inc. за първото тримесечие главният изпълнителен директор Джак Дорси засегна възможността за разследване от страна на Министерството на правосъдието.

03.05.2024 22:00 1 мин. четене

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Директорът на Apple критикува министерството на правосъдието на САЩ

Apple обяви приходите си за второто фискално тримесечие на 2024 г., като надхвърли очакванията с приходи в размер на $90.75 милиарда.

03.05.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.