НАЧАЛО Други

NFT играта на Louis Vuitton достигна 2 милиона тегления

03.05.2022 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT играта на Louis Vuitton достигна 2 милиона тегления

В чест на 200-годишния рожден ден на Louis Vuitton в модната индустрия, елитната луксозна марка стартира NFT играта през 2021 г., наречена Louis: The Game, която достигна повече от 2 милиона тегления към момента на писане.

Играта предизвика много отклик и ангажираност на общността по целия свят, особено с легиона от последователи и клиенти на марката.

Louis: The Game

Louis: The Game е дигитална игра, в която играчът започва от Asnières, където можете да намерите дома на семейството на Louis Vuitton и след това да се преместите в Лос Анджелис. Повече информация за тези актуализации ще бъде обявена през следващите няколко месеца.

Vivienne in the Louis: The Game е персонажът на аватара, който ще ви помогне да опознаете марката Louis Vuitton. Играчите получават шанса да помогнат на Vivienne в нейното търсене, докато вие събирате NFT пощенски картички и пътувате до различни места в бляскави градове като Париж и Лондон.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този алткойн скочи с почти 90% само за седмица – ето защо

Louis: The Game може да се играе както на устройства с Android, така и на Apple.

Нови функции за LV NFT

Сега играта LV NFT непрекъснато се развива, тъй като разширява версията си, за да добави вълнуващи нови функции, като например NFT на знаменитости и нови местоположения. Играчите, които са достигнали успешно края на играта, вече могат да получат достъп до две нива на разширение – High in the Sky и Radiant City. Тези нива имат 10 NFT за спечелване.

Най-новата версия на Louis: The Game има 10 нови различни Vivienne NFT, с две нови локации и още предизвикателства, за да повишите вълнението за всеки фен на Louis Vuitton.

10-те нови NFT в най-новата версия включват невероятни произведения на изкуството от някои от най-емблематичните и популярни художници в NFT пространството като Wenew Labs и Beeple. Louis Vuitton определено се представя добре и оформя изкуството и NFT гейминг сцената в дигиталното пространство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интеграцията на AI ще тласне Apple до нови висоти – Джим Креймър

Според домакина на Mad Money по CNBC Джим Креймър, Apple може значително да се възползва от интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI), за да стимулира следващата вълна на приемане.

05.05.2024 6:30 2 мин. четене

Основателят на Cardano отговори на коментарите на Майкъл Сейлър за класифицирането на алткойните като ценни книжа

Чарлз Хоскинсън, основателят на компанията зад Cardano, се обърна към неотдавнашните коментари, направени от Майкъл Сейлър относно ADA, XRP, ETH и други алткойни.

05.05.2024 6:00 1 мин. четене

Apple разбива рекорди с обявяването на обратно изкупуване на акции на стойност $110 милиарда

Технологичният гигант Apple обяви монументална програма за обратно изкупуване на акции на стойност $110 милиарда, която е най-голямата в историята на САЩ и надминава предишните ѝ програми за обратно изкупуване на акции на стойност $90-100 милиарда съответно през 2021 г. и 2018 г.

04.05.2024 23:00 2 мин. четене

Илон Мъск превърна Tesla в “меме акции” според икономист

Според икономиста от Калифорнийския университет в Бъркли, Джей Брадфорд ДеЛонг пазарният успех на Tesla зависи от способността на главния изпълнителен директор Илон Мъск непрекъснато да дава обещания, независимо от действителните резултати на компанията.

04.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.