НАЧАЛО Крипто Крими

Има промяна в управата на BitMEX

08.10.2020 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Има промяна в управата на BitMEX

Операторът на BitMEX обяви промяна в най-висшите си позиции, след като властите в САЩ обвиниха основателите в неуспех да предотвратят пране на пари и опериране на нерегистрирана платформа.

На 8-ми октомври, операторът на BitMEX – 100x Group – обяви, че тримата основатели на борсата, срещу които са повдигнати обвинения, няма да държат изпълнителни позиции в 100x – това са Артър Хейс, Самюъл Рийд и Бен Дело.

Последният основател – Грег Дуайър – ще се пусне във временен отпуск от ролята си на глава на бизнес развитието.

100x Group избра Вивиън Коо като временен главен изпълнителен директор. Досега, тя беше главен оперативен директор на 100x. Тя се присъедини през 2019-та, след като служи като менажиращ директор за регулаторно съгласуване за Азиатско-Тихоокеанския регион в Goldman Sachs. Тя също така има опит в комисията за ценни книжа и фючърси на Хонг Конг.

Комерсиалният директор на 100x Group Бен Радклиф ще поеме допълнителни отговорности за взаимоотношения с клиентите и надзор на финансовите продукти. Радклиф има 20 години опит във финансите и търговията в Deutsche Bank, UBS и Tower Research Capital.

В официално изявление, Дейвид Уонг от 100x Group каза, че лидерството е позициониран да продължи ръста и развитието на 100x Group, включително и завършването на програмата за верификация на потребители на BitMEX.

“Това е обичайно за нас и благодарим на всичките ни клиенти за продължителната им подкрепа.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Съдят наследника на бижутерския гигант Cartier за пране на пари чрез USDT

Министерството на правосъдието на САЩ повдигна обвинение и задържа Максимилиан дьо Хуп Картие, наследник на бижутерската империя Cartier, за предполагаем заговор за пране на приходи от трафик на наркотици чрез използване на Tether (USDT).

04.05.2024 16:30 1 мин. четене

Ръководител на крипто борса се призна за виновен в прането на $9 милиарда

Александър Винник, руски гражданин, се призна за виновен за участие в заговор за пране на пари, включващ борсата за криптовалути BTC-e.

04.05.2024 15:00 2 мин. четене

Нидерландските власти иззеха 11.4 милиона евро от ръководител на крипто измама

Нидерландската служба за финансови разследвания (FIOD) обяви задържането на 26-годишно лице, за което се предполага, че е свързано с измамни дейности в рамките на схемата ZKasino, както и конфискацията на активи на обща стойност 11 милиона евро.

04.05.2024 14:00 1 мин. четене

Джъстин Сън излъгал в съда, че има дипломатически имунитет

Източници, запознати със съдебното дело Ричард Хол и Лукаш Юрашек срещу Rainberry Inc., разкриват, че опитът на Джъстин Сън да се позове на дипломатически имунитет, за да избегне отговорност във връзка с действията си, докато ръководи купувача на BitTorrent, е бил неуспешен.

04.05.2024 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.