НАЧАЛО Други

Джим Джефрийс притежава четири пъти повече Биткойн от Илон Мъск

13.07.2020 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джим Джефрийс притежава четири пъти повече Биткойн от Илон Мъск

Австралийският комик Джим Джефрийс е натрупал по-голямо количество Биткойн от милиардера Илон Мъск.

В епизод от 30-ти юни на подкаста на Джефрис ‘I Don’t Know About That’, комикът разкри пред Киана Даниал, че е малко по-информиран за криптовалутата, отколкото е предполагал неговият екип – служителите му в подкаста обикновено избират теми, за които комикът има малко или никакво познание.

„Имам един Биткойн , каза Джефрийс. „Купих го като на шега в приложението Robinhood, само за да видя за какво става въпрос…..“

Комикът каза, че в момента притежава Биткойн на стойност близо $9000, но Даниал реши, че Джефрийс все още не е прехвърлил токена си в портфейла – и както всички знаем – “не са ли вашите ключове, не е вашия Биткойн“.

Покупката на 1 BTC го прави по-богат (що се отнася до крипто), отколкото технологичният милиардер Илон Мъск, който потвърди през май, че притежанията му в Биткойн все още са около 0,25 BTC – $2315 към момента на писане.

Нетната стойност на Джефрийс се оценява на близо $9 милиона, което означава, че неговата криптовалута представлява едва 0,1% от активите му – малко по-малко от единия процент на милиардера Пол Тюдор Джоунс.

Веселата страна на крипто

Тъй като подкастът има за цел да бъде едновременно образователен и забавен, Джефрийс слушаше Даниал да обяснява някои основни крипто термини и история.

Когато темата за Сатоши Накамото се появи, комикът бързо отговори:

“Всеки знае кой е – две звезди на Мишлен, най-добрата риба тон в града.”

Студеното съхранение беше споменато като друга шега:

“Ще купя малко биткойни и ще сложа портфейла си в хладилника.”

“Критичен за „експерт по финанси“

Коментарите за знанията на Джефрийс бяха разнопосочни, но много членове на Crypto Twitter бяха критични към обяснението на Даниал за блокчейн и крипто.

Джефрийс е вторият голям комик, който изразява интерес към криптовалутата през седмичен подкаст. На 2-ри юли бе съобщено, че Антъни Помплиано успешно е убедил комика Бил Бър да инвестира в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето какво тежи най-много на икономиката на Китай

Най-новото тримесечно проучване на централната банка в Китай показва, че домакинствата продължават да изпитват затруднения поради отслабения пазар на труда, което води до сравнително ниски разходи за потребление, тъй като хората са склонни да дават приоритет на спестяванията.

06.05.2024 19:30 2 мин. четене

Петролният гигант Saudi Aramco вдига цените за Азия

Saudi Aramco обяви повишение на официалните продажни цени на всички изнасяни от нея сортове за Азия, като според Bloomberg цената на Arab Light за доставка през юни ще се увеличи с $0.90.

06.05.2024 18:00 2 мин. четене

Силата на американската икономика няма да е достатъчна за глобален растеж

Ръководителят на МВФ подчерта, че политиците по света са призовани да се изправят пред множество икономически предизвикателства.

06.05.2024 17:30 2 мин. четене

Представителите на Европейският съюз се срещат с президента на Китай – какво ще обсъждат?

Ръководителят на Европейския съюз Урсула фон дер Лайен подчерта необходимостта от лоялна конкуренция с Китай, като заяви, че настоящите пазарни дисбаланси трябва да бъдат отстранени.

06.05.2024 16:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.