НАЧАЛО Алткойни

Защо цената на XRP не пробива над $0,20?

09.07.2020 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо цената на XRP не пробива над $0,20?

В последната си серия от туитове, CTO на Ripple, Дейвид Шварц, изрази непопулярно мнение, че цените на криптовалутите са склонни да отразяват тълпата от мъдреци, когато го питат дали е разумно XRP да стои под $0,20.

Шварц е убеден, че те всъщност са „справедлива оценка на очакваното бъдеще“.

Ако случаят е такъв, бъдещето не изглежда особено светло за XRP , тъй като токенът остава с 94 процента под най-високия си връх.

Криптото е справедливо

Докато обясняваше мотивите зад своето предположение, Шварц сподели, че според него заможните инвеститори ще тласнат цената нагоре, ако сметнат, че актива е подценен.

Освен това, той не вярва в популярната теория, че китовете могат да манипулират пазара, когато си поискат, като по този начин да надуват стойността.

Според Шварц пазарът на криптовалути е “най-вече справедлив” поради нерегламентирания характер на криптовалутите и факта, че търговията се извършва на много различни борси. Въпреки това, изпълнителната власт очевидно е озадачена от куп алткойни, включително XRP, които сега правят възходящи движения „без конкретна причина.“

Миналия месец известния трейдър Питър Бранд повтори прогнозата си, че XRP може да се спусне до виртуална нула, след като обвини Ripple в манипулиране на цената на актива.

Следващият Google

Като се има това предвид, Шварц добавя, че пазарът на криптовалути все още се опитва да разбере кои криптовалути ще се окажат успешни, сравнявайки индустрията с първите дни на търсачките.

Както бе съобщено, изпълнителният директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, направи потресаващa прогноза, че 99 процента от всички криптовалути в крайна сметка ще достигнат нула:

„Преди съм го казвал публично, че според мен 99 процента от всички криптовалути вероятно ще стигат до нула, но има един процент, който смятам, че е фокусиран върху решаване на истински проблем за реални клиенти и е в състояние да го направи в мащаб.“

Гарлингхаус също така твърди, че ще има „миграция към качество“ през 2020 г., тъй като няма нужда от хиляди дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хонконг официално дебютира спот Биткойн и Етериум ETF

Шест спот борсово търгувани фонда (ETF) за Биткойн и Етериум дебютираха официално на Хонконгската фондова борса днес, с което бяха въведени първите спот крипто ETF в Азия.

30.04.2024 15:00 1 мин. четене

Основателят на Tron купи Етериум за близо $560 милиона

Нови данни от Lookonchain показват, че Джъстин Сън, основателят на Tron (TRX), придобива Етериум (ETH) на фона на скорошната корекция на крипто пазара.

30.04.2024 10:30 1 мин. четене

Алткойн инвеститорите търпят загуби, но пазара може да е на ръба на голям пробив

Според аналитичната фирма Santiment, неотдавнашната крипто корекция е накарала значителен брой търговци на алткойни да разпродадат своите притежания, което е довело до значителни загуби.

30.04.2024 8:30 1 мин. четене

Binance добави нови търговски двойки за спот пазара

Binance, най-голямата платформа за обмен на криптовалути, разкри плановете си да разшири своите спот предложения, считано от 30 април 2024 г.

30.04.2024 7:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.