НАЧАЛО Други

Само 1% от настоящите криптовалути ще оцелеят

НОЕ. 7, 2019 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Само 1% от настоящите криптовалути ще оцелеят

До 99% от всички криптовалути вероятно ще се "занулят", според ново прогнозиране на изпълнителния директор на Ripple, Брад Гарлингхаус.

Има твърде много крипто проекти, според Гарлингхаус


В интервю за Bloomberg, публикувано на 5-ти ноември, Гарлингхаус твърди, че засега има твърде много криптовалути, прогнозирайки, че само 1% от всичките са тук, за да останат.

Този малък брой криптовалути ще се променя и ще нарасне значително през идните десетилетия, тъй като те ще бъдат фокусирани върху решаването на реални проблеми за реални клиенти, заяви изпълнителният директор на Ripple.

Ръстът е предизвикан от шума около пазара


Според Гарлингхаус, нарастващият брой дигитални активи е причинен от шума около крипто екосистемата.

Отбелязвайки, че има повече от 3000 дигитални активи, които се търгуват ежедневно към днешна дата, изпълнителният директор на Ripple намекна, че много малко всъщност ще могат да задоволят нуждите на клиентите, аргументирайки, че по-голямата част от тях „вероятно ще се занули.“ Той заяви:

Всеки път, когато има нов пазар, има много хора, които се натъкват на него и се опитват да покажат, че могат да разрешат проблем, могат да доставят нужда на клиента.

Критики към „нестабилността на транзакциите“ на SWIFT


В интервюто, Гарлингхаус също разкритикува така наречената „волатилност на транзакциите“ на SWIFT, като изяснява, че подобно явление означава „изчисляване на времето и самата волатилност“.

Позовавайки се на неотдавнашна статия, публикувана от Ripple, относно засилената експозиция на XRP към волатилността, Гарлингхаус твърди, че крипто токена има „1/10-та от експозицията на волатилност, която присъства при типично фиатно разплащане чрез SWIFT“.

През юли 2019 г., SWIFT обяви успешен опит за незабавни трансгранични трансфери в Азия, като заяви, че пилотът за незабавно плащане е извършил плащания в рамките на 25 секунди, като най-бързият отнема 13 секунди.

Тестовете включваха взаимодействие между платформата за незабавно плащане на SWIFT Global Payments Innovation и решението за незабавни плащания в Сингапур - FAST. Както беше съобщено по-рано, SWIFT ще позволи на DLT компаниите да използват тяхната GPI платформа.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Pi НОЕ. 7, 2019 Swift GPI не придвижва парите, просто известява по бързо. XRP прави реално движението на активите и то само за 4 сек. Много банки вече го ползват, а и е далеч по евтино от обирджиите SWIFT.
Изкажете мнение
Още Други новини

LocalBitcoins със 135 000 нови потребители на месец

Напредъкът на крипто индустрията става все по-очевиден с течение на годините. Появяват се множество нови борси, броят на криптовалутите е по-голям от всякога, а индустрията направи значителен технолог...
НОЕ. 20, 2019 19:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity печели лиценз за търговия в Ню Йорк

НОЕ. 20, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

По колко сделки всъщност обработват крипто борсите?

Отговорът е неясен, тъй като независимо колко пъти CoinMarketCap или други агрегирани платформи коригират своите цифри, винаги оставаме със сериозни съмнения.Информацията не е леснодостъпна, както би ...
НОЕ. 21, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банка в ЮАР спира да обслужва крипто клиентите си

Както местното интернет списание, My Broadband, съобщи на 19-ти ноември, FirstRand Bank (FNB) - една от най-големите финансови институции в Южна Африка - изпрати писма във връзка с този ход към неопре...
НОЕ. 21, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света