НАЧАЛО Други

Само 1% от настоящите криптовалути ще оцелеят

НОЕ. 7, 2019 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Само 1% от настоящите криптовалути ще оцелеят

До 99% от всички криптовалути вероятно ще се "занулят", според ново прогнозиране на изпълнителния директор на Ripple, Брад Гарлингхаус.

Има твърде много крипто проекти, според Гарлингхаус


В интервю за Bloomberg, публикувано на 5-ти ноември, Гарлингхаус твърди, че засега има твърде много криптовалути, прогнозирайки, че само 1% от всичките са тук, за да останат.

Този малък брой криптовалути ще се променя и ще нарасне значително през идните десетилетия, тъй като те ще бъдат фокусирани върху решаването на реални проблеми за реални клиенти, заяви изпълнителният директор на Ripple.

Ръстът е предизвикан от шума около пазара


Според Гарлингхаус, нарастващият брой дигитални активи е причинен от шума около крипто екосистемата.

Отбелязвайки, че има повече от 3000 дигитални активи, които се търгуват ежедневно към днешна дата, изпълнителният директор на Ripple намекна, че много малко всъщност ще могат да задоволят нуждите на клиентите, аргументирайки, че по-голямата част от тях „вероятно ще се занули.“ Той заяви:

Всеки път, когато има нов пазар, има много хора, които се натъкват на него и се опитват да покажат, че могат да разрешат проблем, могат да доставят нужда на клиента.

Критики към „нестабилността на транзакциите“ на SWIFT


В интервюто, Гарлингхаус също разкритикува така наречената „волатилност на транзакциите“ на SWIFT, като изяснява, че подобно явление означава „изчисляване на времето и самата волатилност“.

Позовавайки се на неотдавнашна статия, публикувана от Ripple, относно засилената експозиция на XRP към волатилността, Гарлингхаус твърди, че крипто токена има „1/10-та от експозицията на волатилност, която присъства при типично фиатно разплащане чрез SWIFT“.

През юли 2019 г., SWIFT обяви успешен опит за незабавни трансгранични трансфери в Азия, като заяви, че пилотът за незабавно плащане е извършил плащания в рамките на 25 секунди, като най-бързият отнема 13 секунди.

Тестовете включваха взаимодействие между платформата за незабавно плащане на SWIFT Global Payments Innovation и решението за незабавни плащания в Сингапур - FAST. Както беше съобщено по-рано, SWIFT ще позволи на DLT компаниите да използват тяхната GPI платформа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Pi НОЕ. 7, 2019 Swift GPI не придвижва парите, просто известява по бързо. XRP прави реално движението на активите и то само за 4 сек. Много банки вече го ползват, а и е далеч по евтино от обирджиите SWIFT.
Изкажете мнение
Още Други новини

Възможно е създателят на Биткойн да е зад решетките

Една от най-смелите теории, която продължава и до днес, за истинската самоличност на анонимния създател на Биткойн , твърди, че Сатоши е Пол Калдър Льо Ру, бивш програмист с интерес към криптография...
МАЙ. 26, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Турска стабилна монета бе добавена на BTSE

Съоснователят и главен изпълнителен директор на BTSE Джонатан Леонг заяви, че този ход „дава възможност на турските потребители да осигуряват по-ниски такси чрез парични преводи, както и моментен сетъ...
МАЙ. 26, 2020 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Италиански проект иска да плаща криптовалути на клиентите си за гледане на порно

Основателката на PornVisory, Вероника Ношесе, обясни пред Cointelegraph, че съществува естествена синергия между криптовалутата и порнографската индустрия, която отчаяно се нуждае от анонимни финансов...
МАЙ. 26, 2020 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple с нова платформа, позволяваща на всеки да бъдe своя собствена банка

Платформата, наречена Xumm, е от подкрепена от XRP L Labs и в момента е в бета версия както в App Store, така и в Google Play.Според ръководителя на Ripple за връзки с разработчиците Уорън Пол Андер...
МАЙ. 26, 2020 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света