НАЧАЛО Други

Bitmain имат планове за IPO в САЩ

24.06.2019 13:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitmain имат планове за IPO в САЩ

Китайският криптовалутен гигант Bitmain преразглежда плановете си за първично публично предлагане (IPO), съобщи Bloomberg на 21-ви юни.

Компанията подaде документи за IPO на фондовата борса в Хонконг, но заявлението изтече на 26-ти март.

Съобщава се, че Bitmain планира да подаде документи за регистрация в Комисията за сигурност и обмен на САЩ, което потенциално ще проправи път за продажба на акции по-късно тази година.

Докато компанията се надяваше да набере 3 милиарда долара от планираното си IPO в Хонг Конг, докладът на Bloomberg предполага, че тази цел за набиране на средства ще бъде намалена до някъде между 300 и 500 милиона долара за САЩ.

Развитието идва след като Биткойн (BTC) скочи над 9,800 долара – като тази цифра често се използва като мерило за това, как се справя крипто индустрията.

В края на март, Bitmain заяви, че остават ангажирани с реализирането на “огромния потенциал на криптовалутите и  блокчейн индустрията”, въпреки че шестмесечният й прозорец за подаване на IPO в Хонг Конг изтече. Компанията също така заяви, че в резултат на това тя стана “по-прозрачна и стандартизирана”.

През февруари документът подсказа, че Bitmain може да натрупа загуби от 500 милиона долара през третото тримесечие на 2018 г., което показва, че миналогодишният мечи пазар е повлиял върху сектора на копаенето.

По-рано този месец беше съобщено, че ново предприятие за крипто-услуги от бившия изпълнителен директор на Bitmain, Джихан Ву, ще стартира скоро.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Русия предполагаемо използва софтуера на Kaspersky във войната срещу Украйна

Доброволна група за събиране на разузнавателна информация, наречена InformNapalm, твърди, че AI софтуер, разработен от руската фирма за киберсигурност Kaspersky, е бил интегриран в руски дронове, използвани в конфликта с Украйна.

06.05.2024 5:00 2 мин. четене

Целта от 2% инфлация е критична за стабилизиране на американската икономика

Президентът на Федералния резерв на Ню Йорк Джон Уилямс подчерта значението на целта на централната банка на САЩ за инфлация от 2% за поддържане на ценовата стабилност и насърчаване на икономическия просперитет по време на скорошна конференция.

06.05.2024 4:00 2 мин. четене

Base е най-доброто решение от втори слой според директора на Coinbase

По време на разговора на 2 май 2024 г. за печалбите на Coinbase за първото тримесечие, главният изпълнителен директор Брайън Армстронг обяви, че Base се очертава като водещото решение от втори слой по обем на транзакциите.

06.05.2024 1:00 2 мин. четене

Използва ли Китай изкуствен интелект, за да манипулира мнението на хората?

Докладите сочат, че Китай използва тактики на когнитивната война, за да формира обществени убеждения и мнения, без да прибягва до пряка военна конфронтация.

06.05.2024 0:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.