НАЧАЛО Други

Най-големият хедж фонд в света може да инвестира в крипто активи

23.03.2022 12:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-големият хедж фонд в света може да инвестира в крипто активи

Най-големият хедж фонд в света е на път да подкрепи първия си фонд за криптовалута, съобщи CoinDesk във вторник, позовавайки се на два източника, близки до развитието.

Bridgewater Associates, инвестиционната фирма със $150 милиарда активи под управление (AUM), планира да подкрепи външен инструмент с експозиция към криптовалута, според доклада.

Източниците твърдят, че фондът няма планове да инвестира директно в такива активи и размерът на инвестицията на Bridgewater е минимален в сравнение с общия му AUM.

Твърди се, че други видни инвеститори в криптовалута също преговарят за инвестиране във фонда, се споменава в доклада.

Прочети Още: Анализатор преупреждава за потенциални спадове при Биткойн

Рей Далио, основателят на Bridgewater, изясни позицията си относно Биткойн миналата година, като нарече водещия дигитален актив “едно адски впечатляващо изобретение”.

По-късно през 2021 г. инвеститорът милиардер също разкри, че е направил лична инвестиция както в Биткойн, така и в Етериум, без да разкрива точни суми.

Единственото нещо, което бих казал на инвеститорите, е да не съдите нищо във възвръщаемостта или активите си в номинално изражение, по отношение на това колко долара имате. Разгледайте го от гледна точка на долари, коригирани с инфлацията”, каза той тогава.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Инфлацията трябва да спадне, за да може Федералния резерв на САЩ да намали лихвените проценти

Представителите на Федералния резерв предприеха по-предпазлива позиция по отношение на потенциалното намаляване на лихвените проценти през тази година след три последователни доклада за по-висока от очакваната инфлация.

01.05.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто пазарът ще достигне $50 трилиона пазарна капитализация според експерт

Съоснователят и главен изпълнителен директор на Abra, Бил Бархидт предвижда през следващото десетилетие пазарната капитализация на дигиталните активи да достигне зашеметяващите $50 трилиона, което ще се дължи на един основен катализатор.

01.05.2024 20:30 2 мин. четене

NFT колекцията Azuki доминира пазара във вторник с най-много продажби

Azuki, базирана на Етериум колекция, доминира в класацията за продажби на незаменяеми токени (NFT) във вторник, като събра впечатляващите $1.13 милиона.

01.05.2024 19:30 2 мин. четене

Цената на петрола падна под $85, в очакване на заседанието на Федералния резерв

Цените на петрола продължиха да се понижават, като последните данни от индустрията сочат нарастване на запасите от суров петрол в САЩ преди предстоящото политическо решение на Федералния резерв.

01.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.