НАЧАЛО Други

Най-големият хедж фонд в света може да инвестира в крипто активи

март 23, 2022 12:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-големият хедж фонд в света може да инвестира в крипто активи

Най-големият хедж фонд в света е на път да подкрепи първия си фонд за криптовалута, съобщи CoinDesk във вторник, позовавайки се на два източника, близки до развитието.

Bridgewater Associates, инвестиционната фирма със $150 милиарда активи под управление (AUM), планира да подкрепи външен инструмент с експозиция към криптовалута, според доклада.

Източниците твърдят, че фондът няма планове да инвестира директно в такива активи и размерът на инвестицията на Bridgewater е минимален в сравнение с общия му AUM.

Твърди се, че други видни инвеститори в криптовалута също преговарят за инвестиране във фонда, се споменава в доклада.

Прочети Още: Анализатор преупреждава за потенциални спадове при Биткойн

Рей Далио, основателят на Bridgewater, изясни позицията си относно Биткойн миналата година, като нарече водещия дигитален актив “едно адски впечатляващо изобретение”.

По-късно през 2021 г. инвеститорът милиардер също разкри, че е направил лична инвестиция както в Биткойн, така и в Етериум, без да разкрива точни суми.

Единственото нещо, което бих казал на инвеститорите, е да не съдите нищо във възвръщаемостта или активите си в номинално изражение, по отношение на това колко долара имате. Разгледайте го от гледна точка на долари, коригирани с инфлацията”, каза той тогава.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене