НАЧАЛО Други

Криптовалутите през призмата на Game of Thrones

18.04.2019 20:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите през призмата на Game of Thrones

Криптовалутите става все по-популярни. С излизането на новия и последен сезон на Game of Thrones решихме да ви предоставим това интересно сравнение между героите от хитовия сериал и реалните криптовалути.

Bitcoin/ Домът на Старк:

Легитимната криптовалута, която влезе в сила. Подобно на Нед Старк, Сатоши Накамото изчезна след пускането на Биткойн – все пак, неговото наследство продължава да съществува. Биткойн се конкурира с други монети за най-добра пазарна капитализация.

Ethereum / Денерис Таргериън:

Подобно на Денерис, Ethereum вярва в умните договори за хората и иска да премахне веригите на посредниците в обществото. Освен това, точно както Денерис създаде някои стратегически съюзи, Ethereum създаде и интелигентни съюзи с големи играчи.

Bitcoin Cash / Церсей Ланистър:

Иска да унищожи Биткойн и твърди, че е законният крипто наследник на Сатоши Накамото. Използва стратегии за повишаване на цената, за да измести Биткойн. Хитър и изключително амбициозен.

Litecoin / Джон Сноу:

Излезе от блокчейн на Биткойн чрез софт форк. Смята се, че е сребро на Биткойн, известен още като дясна ръка. Бърз като „светкавица“ с транзакции (и меч).

Monero / Ария Старк:

Монетата, която е „без лице“ и има таен произход сходна с Къщата на Черното и Бялото. Бунтовническа валута като Аря, която отхвърля идеята, че транзакциите трябва да бъдат оповестени публично. Гордее се с това, че е сигурна, лична и непроследима.

Zcash / Варис:

Монетата, която е майстор на потайността и „не контролира владетелят на валутата“. Децентрализирана мрежа и монети с отворен код, които предлагат поверителност и селективна прозрачност на транзакциите чрез тяхната тайна мрежа.

Ripple / Джейми Ланистър:

Както Джейми, Ripple е страхотен играч, но не е харесван в криптосферата. Не е проектиран да бъде стандартна криптовалута и не се копае. Ripple е централизиран и обслужва финансовите институции; самата антитеза на Биткойн.

Blockstack / Тириън Ланистър:

Тириън вярва в нов (спокоен) ред като Blockstack вярва в “Нов интернет за децентрализирани приложения, където потребителите притежават своите данни.”

Bitcoin Gold / Станис Баратиън:

Вярва, че има претенцията да бъде истинският Биткойн </a> ; все пак изглежда, че има само малък култ на последователи, които вярват в неговата кауза.

IOTA / Лорд Белиш:

Чудесно за убеждаване на хората, които използват медийни тактики, IOTA твърди, че има някои стратегически съюзи, които никога не са съществували. Както Белиш – IOTA използва комбинация от FOMO тактика (страх да се пропусне възможността), за да получи това, което иска от хората.

Cardano / Самуел Тарли:

Платформа, която се развива от научна философия и подход, основан на изследвания. Екипът се състои от експерти и изследователи.

Tezos / Хрътката:

Теzos имаше лош белег от вътрешен екип. Все още предстои да видим дали Теzos ще продължи да се крепи или ще потъне в дълбините.

NEO / Дракони:

Известно като „китайският Ethereum“, NEO веднъж беше във вихъра си, правейки печалби от 400%. NEO също работи с газ, за да разпали пламъците си.

Регулатори / Бродниците:</s tron g>

Водене на битка за забрана и унищожаване на криптовалутите. Някои регулатори са готови да съсипят криптотата и да върнат всичко обратно във валутния свят. Това не се отнася за всички регулатори.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ето какво спаси икономиката на Америка през 2024 година

През 2024 г. американската икономика бързо излиза от рецесията, причинена донякъде от Ковид пандемията, предизвиквайки ново усещане за оптимизъм.

03.05.2024 10:30 2 мин. четене

Руснаците се връщат у дома, за да подхранят военната икономика на Путин

На фона на продължаващия конфликт, произтичащ от инвазията на Русия в Украйна, значителен брой руснаци, оценени на до един милион, потърсиха убежище в чужбина.

03.05.2024 9:00 2 мин. четене

Манипулирани ли са цените на акциите на мeдийната компания на Доналд Тръмп?

Неотдавнашното IPO на Trump Media & Technology Group (DJT) изведе социалната медийна платформа на Доналд Тръмп, „Truth Social“, на публичния пазар с първоначална цена над $70 на 26 март.

03.05.2024 8:30 1 мин. четене

БРИКС: Огромен ръст на търговията между Китай и други членки на съюза през Q1

Според митническата администрация на Китай (GAC), търговията между Китай и други членове на БРИКС е нараснала до 1.49 трилиона юана (~$209.7 милиарда) през първото тримесечие (Q1) на тази година, отбелязвайки ръст от 11.3% на годишна база.

03.05.2024 7:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.