НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за възможната бъдеща цена на токена на Binance

28.03.2019 11:15 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за възможната бъдеща цена на токена на Binance

Фактът, че токена на Binance (BNB) събра много инерция с течение на времето, доведе то впечатляващия възход на актива през тази година. Именно с оглед на този растеж може да се анализира евентуалното бъдеще на токена, което в този случай е по-обещаващо от всеки друг недостатък, който може да възникне в процеса.

Представяне досега

Бърз поглед към досегашното представяне на токена на Binance от началото на тази година до момента отразява една монета, която сега е до голяма степен по-адаптирана, отколкото преди година.

Свързано изображение

По-точно, фактори като пазарна капитализация, обем на търговия и цена показват, че BNB постигна по-стабилна основа с ненадминат ръст, който постоянно поставя криптовалутата между най-добрите алткойн, повечето от които сега са зад монетата на Сън.

Наблюдавайки този впечатляващ напредък, може да се предположи възможността в близко бъдеще да се случат две значими събития по отношение на растежа и стабилността.

Добра възможност за достигане на $60 – $100

Много важен момент за BNB токена, който понастоящем се търгува на цена от $16 долара, би бил пробив в цената на търговията и в този случай пробивът до три цифрена сума ($100 и нагоре) изглежда футуристично възможно.

Докато това е голямо „ако“ за BNB, който едва започва да се приближава към $20, възходящия скок в търговския обем за периода от януари до настоящия момент се увеличи с над 30%. Към януари, BNB се бореше с обем на търговия в диапазона от $20 милиона. Тази цифра в нарасна до $130 милиона.

През последните два месеца, след като обемът на търговията се покачи, цената на BNB се повиши от $6 до настоящите $16. Следвайки тенденцията от предходните месеци, BNB скоро ще достигне $20 долара. Ако се запази същият модел или нещо подобно в контекста на стабилността и обема, BNB има добър процент на затваряне на цена между $60 и $100 долара в края на 2019 година.

Потенциален противник (XRP)


Следователно, както и при всяка друга криптовалута, увеличаването на обема неизменно влияе върху пазарната горна граница на токените. Това би поставило BNB още няколко крачки пред най-близкия си съперник, който в повечето случаи е BCH, EOS или LTC, като всички те имат пазарна капитализация по-малка от $2 милиарда.

Ако се вземе предвид стабилността, BNB има доста гъвкав шанс да настигне всичките три криптовалути. Да предположим, че това се случи, BNB ще заеме 4-то място, точно под XRP , с което ще трябва да се бори с дигиталния актив на RIpple. Макар че този анализ е спекулация с оглед на последните резултати на BNB, няма съмнение, че токена има потенциал да надгради алткойн категорията.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI алткойн се изстреля след коментар на Уорън Бъфет

След забележките на главния изпълнителен директор на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет, изразяващи загриженост относно изкуствения интелект (AI) и неговите потенциални рискове, беше отбелязан скок в стойността на AI криптовалутата, Worldcoin (WLD).

08.05.2024 1:30 1 мин. четене

Пазарната капитализация на нова криптовалута се изстреля с почти 100% – ето какво стои зад скока

През май Tellor (TRB), децентрализирана оракулска мрежа, надмина очакванията със забележителен скок на пазарната си капитализация, като удвои стойността си в началото на месеца.

07.05.2024 22:30 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е един от най-силните алткойни

Известен крипто стратег предполага, че един от конкурентите на Dogecoin (DOGE) е значително по-напред от другите алткойни.

07.05.2024 22:00 2 мин. четене

Как да получим безплатни токени от airdrop-a на EigenLayer

EigenLayer, базираната на Етериум платформа за рестейкинг, пуска дългоочаквания airdrop за своите потребители, ранни последователи и сътрудници.

07.05.2024 21:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.