НАЧАЛО Други

BIthumb съкращават 50% от служителите си

19.03.2019 16:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BIthumb съкращават 50% от служителите си

Голямата южнокорейска крипто борса Bithumb съобщава, че съкращава до 50% от работната си сила, според доклад от 18 март.

Според доклада, неназован служител потвърждава, че борсата ще намали персонала си от 310 (в началото на март) до около 150 и предлага доброволен план за съкращения и подкрепа за обучение на служителите:

Доброволното пенсиониране е част от нашата програма за подкрепа на бивши служители и е предназначена да осигури помощ и обучение за наемане на работа. Освен това, обемът на търговията на Bithumb намаля в сравнение с предходната година, така че се опитваме да осигурим вътрешни мерки. Ще продължим да добавяме необходимия персонал за различни нови предприятия.

На фона на крипто-зимата, докладваният от Bithumb ход за намаляване на броя на персонала си е предшестван от множество други фирми в сектора; сред последните, които са направили значителни съкращения през последните месеци, са крипто добивния гигант Bitmain, фирмата за блокчейн софтуер ConsenSys, децентрализираната социална мрежа Steem it и крипто борсите <a style="" href="https://www.cryptodnes.bg/coinsquare-pridobi-platejnata-mreja- stellar x/”>Coinsquare</s tron g>,и Huobi.

Според CoinMarketCap (CMC), Bithumb виждат около $1,3 милиарда в 24-часовата търговия до момента на публикуване. Борсата беше премахната от глобалната класация на CMC през януари 2018, поради тревогите на сайта заради „крайните различия в цените от останалия свят” на платформата и колегите й от Южна Корея.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Още една държава прекратява дипломатическите си взаимоотношения с Израел

Все повече държави започват да странят от Израел и решават да прекратят всякакви дипломатически и търговски взаимоотношения с погълнатата от война нация.

04.05.2024 12:00 2 мин. четене

AI: Meta инвестира $30 милиарда в графични процесори на Nvidia

Meta направи смел ход, като инвестира $30 милиарда в графични процесори (GPU) на NVIDIA, за да подсили възможностите си за AI.

04.05.2024 11:30 2 мин. четене

Кризата с американският дълг става все по-сериозна и светлината в края на тунела не се вижда

Икономическата траектория на Съединените щати се доближава до обезпокоителна низходяща спирала. Последните данни разкриват, че разходите за лихви, направени от правителството на САЩ, са надхвърлили прага от $1 трилион, сигнализирайки за потенциални рискове от предстоящ икономически спад.

04.05.2024 10:30 2 мин. четене

Крипто майнингът в Иран може да е заплаха за националната сигурност на САЩ

Сенаторите Елизабет Уорън и Ангъс Кинг наскоро изразиха загриженост относно потенциалната злоупотреба с добива на криптовалути от страна на иранското правителство.

04.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.