НАЧАЛО Други

Луксозен имот за $2.5 милиона във Флорида се продава за Биткойн

06.01.2019 17:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Луксозен имот за $2.5 милиона във Флорида се продава за Биткойн

Луксозен имот, разположен в Bay Harbor Islands, Флорида се продава в крипто.

Разполага с четири спални, 4.5 бани, гледка към залеза и просторна модерна кухня. Според обявата, собственикът ще приеме щатски долари, BTC, ETH и XRP.

Частна фитнес зала се превръща в пета спалня в този дом с площ от 3849 квадратни метра, където могат да се настанят седем автомобила – пет на алеята и още два в гаража.

След като преминете портата се разкрива отворен етаж, който акцентира върху модернизирана кухня. Теренът е озеленен и частен.

Малкият град на Bay Harbor Islands се намира в североизточната част на Маями-Дейд, който има 120 битомата, поддържащи списък от криптовалути, включително Bitcoin Cash , Етер , Dash , Litecoin, Zcash , Monero и Dogecoin . Маями също така е домакин на годишната Северноамериканска Биткойн Конференция. Тазгодишното събитие ще се проведе от 16 до 18-ти януари.

Дом на новите луксозни разработки Bijou Bay Harbour и 101 Bay Harbor, Fly Yoga, топ училища, ресторанти, луксозни магазини и близост до бели пясъчни плажове, Bay Harbor Islands съчетава смелата си модерна архитектура със страстното усещане на изолирана общност.

Разположен на Broadview Drive, имотът е напълно ремонтиран.


Можете да видите обявата на имота в Propy.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Apple разбива рекорди с обявяването на обратно изкупуване на акции на стойност $110 милиарда

Технологичният гигант Apple обяви монументална програма за обратно изкупуване на акции на стойност $110 милиарда, която е най-голямата в историята на САЩ и надминава предишните ѝ програми за обратно изкупуване на акции на стойност $90-100 милиарда съответно през 2021 г. и 2018 г.

04.05.2024 23:00 2 мин. четене

Илон Мъск превърна Tesla в “меме акции” според икономист

Според икономиста от Калифорнийския университет в Бъркли, Джей Брадфорд ДеЛонг пазарният успех на Tesla зависи от способността на главния изпълнителен директор Илон Мъск непрекъснато да дава обещания, независимо от действителните резултати на компанията.

04.05.2024 21:30 2 мин. четене

Инфлацията в Турция достига невероятните 70%

Инфлацията в Турция, която и без това е сред най-високите в световен мащаб, продължи да се повишава за шести пореден месец, стимулирана от правителствени политики като увеличаване на заплатите въпреки агресивното повишаване на лихвените проценти.

04.05.2024 21:00 2 мин. четене

Правителството на САЩ не може да фалира, защото принтира парите, твърдят от администрацията на Байдън

Администрацията на Байдън неотдавна предизвика полемика с твърдението си, че правителството на САЩ не може да фалира поради способността си да печата пари, както бе разкрито в документален филм, озаглавен „Finding the Money“ (Откриване на парите).

04.05.2024 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.