НАЧАЛО Други

Galaxy Digital на Майк Новограц е изгубила $ 175 милиона за девет месеца

08.12.2018 19:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Galaxy Digital на Майк Новограц е изгубила $ 175 милиона за девет месеца

В неотдавнашен доклад, публикуван от Galaxy Digital Holdings, фирмата твърди, че е отчела огромни загуби за девет месеца и това е било преди последният срив.

Докладът цитира “липсата на общ обем на търговията в криптовалутите”, като една от основните причини за лошото представяне.

Докладът сочи, че нещата са се влошили през третото тримесечие. Сривът на крипто пазара през последните няколко дни означава, че Q4 ще добави към загубите на компанията.

През третото тримесечие нетните реализирани и нереализирани загуби от крипто активи в търговската операция на фирмата възлизат на 76,65 милиона долара. Тази цифра доведе загубите за първите три тримесечия на годината до $ 175,68 милиона.

Според компанията, загубите през Q3 са главно причинени от лоши залози за Bitcoin, Ether </s tron g>и XRP .

Фирмата регистрира нетна реализирана загуба от $ 38 млн. за цифрови активи през третото тримесечие. Самото тримесечие представлява повече от една трета от деветмесечната загуба. Освен това има общи оперативни разходи от почти 30 милиона долара за същия период.

Докладът показва, че до края на третото тримесечие фирмата е държала криптовалута на стойност от 123 млн. солара. Също така общите активи, държани от компанията, възлизат на 418.5 млн. солара в края на тримесечието, в сравнение с 54.7 млн. долара в края на 2017 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн и златото са две уникални инвестиции – но коя е по-добра за лятото на 2024 година?

С наближаването на лятото на 2024 г. инвеститорите внимателно преценяват перспективите на два известни актива: Биткойн (BTC) и златото.

07.05.2024 11:30 2 мин. четене

Твърдото приземяване за американската икономика е неизбежно според икономист

Андрю Холенхорст, главен икономист на Citi за САЩ, утвърди противоположния си възглед, прогнозирайки твърдо приземяване на американската икономика, въпреки очакванията за меко приземяване.

07.05.2024 11:00 2 мин. четене

XRP Ledger с важни актуализация – какво трябва да знаем

Тези предложени подобрения на XRP Ledger (XRPL) представляват значителна стъпка напред в подобряването на функционалността и значението му в крипто екосистемата.

07.05.2024 10:30 3 мин. четене

Как военната мобилизация на Русия вреди на петролния сектор

Петролният и газовият сектор на Русия изигра ключова роля във финансирането на продължаващия конфликт в Украйна, поддържайки военните усилия на Кремъл, въпреки че е изправен пред сериозен недостиг на квалифицирани работници поради мобилизацията на страната за война.

07.05.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.