НАЧАЛО Други

Крипто обмени приемащи фиатни валути

21.11.2018 21:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто обмени приемащи фиатни валути

С течение на годините обменът на криптовалути изигра съществена роля, гарантирайки на инвеститорите, че ще намерят лесен начин да притежават някой от цифровите активи.

Понякога инвеститорите се сблъскват с трудности при закупуването на крипто директно срещу фиат на предпочитаната платформа за обмен.

Използването на уебсайтове на трети страни за закупуване на криптовалути, а след това прехвърлянето им на уебсайт за обмен, където да се купи определен токен е стресиращо и понякога загуба на време. Поради това някои крипто обмени са подобрили услугите си, за да позволят на инвеститорите директно да купуват крипто активи на техните платформи с фиат, без излишен стрес и разправии. Ето списък с три обмена, които позволяват закупуването на цифрови активи срещу фиат.

Kraken

Резултат с изображение за kraken exchange

Kraken е един от сигурните уеб сайтове за обмен на криптовалути, които позволяват използването на фиат. Kraken е основан през 2011 г. и стартира през септември 2013 г. с Джеси Пауъл като главен изпълнителен директор. Вариантът с използването на фиат бе въведен през април 2017 г.

Тази инициатива позволи използването на деноминирани американски долари и други правителствени валути за закупуване на криптовалути на платформата. Обменът позволява закупуването на Monero , Биткойн, XRP , Litecoin, Ethereum и Ethereum classic. Те приемат плащания чрез банков превод на USD, JPY, CAD и GBP.

Coinmama

Coinmama има няколко удобни за ползване условия, освен услугите свързани с фиат. Той остава един от малкото крипто обмени, който спестява на инвеститорите неудобството от проверка на самоличността с качването на лични карти и документи, за да може да се търгува. Coinmama предлага две интересни възможности за финансиране: Опция за кредитна карта и кеш.

Свързано изображение

С опция кеш, парите могат да бъдат преведени чрез Western Money Transfer или MoneyGram. Тази функция изглежда перфектна за много инвеститори, тъй като обменът също така предоставя услугите на Биткойн, Етериум и други известни криптовалути. Уеб сайтът е лесен за навигация с удобни за потребителя функции.

Gemini

Gemini е американски регулиран обмен за криптовалути полагащ сериозни усилия във връзка със сигурността на потребителите си. Gemini държи Биткойн и Етериум депозити в “студено хранилище”(cold storage). Те също така държат всички фиатни депозити в банки, които са подсигурени от FDIC.

Резултат с изображение за gemini exchange

Платформата е основана от близнаците Уинкълвос: Камерън и Тайлър. Gemini приема банков превод и трансфер по кредитна карта. Gemini се предлага в Япония, Сингапур и Канада. Обменът е достъпен в 42 щата в САЩ.

Освен изброените по-горе крипто обмени, има няколко други известни платформи като например Coinbase. Въпреки това е препоръчително инвеститорите и потребителите да провеждат проучване на платформите, преди да изпратят своите средства.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск призовава Уорън Бъфет да купува акции на Tesla

Илон Мъск предложи на Уорън Бъфет да обмисли възможността да се включи в акциите на Tesla, след като Berkshire Hathaway, конгломератът, ръководен от Бъфет, продаде още 115 милиона акции на Apple.

07.05.2024 21:30 1 мин. четене

Австралийския SEC изисква от крипто борсите да предадат информация за всички техни клиенти

Съобщенията сочат, че Австралийската данъчна служба (ATO) е поискала лични данни и подробности за транзакциите от крипто борсите за до 1.2 милиона сметки.

07.05.2024 19:30 1 мин. четене

Националната банка на Швейцария проучва начини да токенизира финансови активи

Председателят на Швейцарската национална банка Томас Джордан разкри в понеделник, че банката проучва оптималните методи за дигитално токенизиране на финансови активи с цел повишаване на сигурността и ефективноста на плащанията.

07.05.2024 19:00 2 мин. четене

Защо Саудитска Арабия увеличава цените на петрола за пазарите в Азия

Саудитска Арабия повиши цената на петрола си за клиенти в Азия, включително Китай, преди предстоящата среща на ОПЕК+ относно производствените цели.

07.05.2024 18:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.