НАЧАЛО Други

Водеща платформа за плащания добавя крипто

30.07.2018 9:03 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Водеща платформа за плащания добавя крипто

Популярна глобална платежна платформа дава на клиентите си възможността да купуват и продават криптовалута.

TransferGo, който позволява на хората да изпращат пари в 47 държави, включително САЩ, Китай, Германия и Великобритания, казва, че потребителите могат да купуват Биткойн, Етериум, XRP , Litecoin и Биткойн Кеш. Основателят и главен изпълнителен директор на TransferGo Daumantas Dvilinskas заяви пред Bloomberg, че компанията е добавила функциите крипто към своите iOS и Android приложения поради силното търсене от страна на клиентите.

Причината, поради която пускаме криптото за света, е, че нашите клиенти го искаха … С над 4 000 потребители, които се регистрират в първите няколко часа, можем да видим, че има силно търсене на пазара за просто и надеждно инвестиционно и търговско решение.

На този етап потребителите не могат да депозират и теглят криптото си.

Основана през 2012 г., TransferGo казва, че сега има 650 000 потребители по целия свят, като най-малко 1 000 нови клиенти се регистрират всеки ден.

TransferGo също е член на RippleNet, която е глобалната мрежа на банките на Ripple и доставчиците на плащания, които използват протокола Interledger за изпращане на трансгранични плащания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Представителите на Европейският съюз се срещат с президента на Китай – какво ще обсъждат?

Ръководителят на Европейския съюз Урсула фон дер Лайен подчерта необходимостта от лоялна конкуренция с Китай, като заяви, че настоящите пазарни дисбаланси трябва да бъдат отстранени.

06.05.2024 16:30 2 мин. четене

Топ инвестиционни стратегии за дивидентни печалби

Следенето на движенията на професионалните инвеститори може да даде ценна информация, особено на трудни пазари като настоящия, твърди Питър Санторо, водещ мениджър на фонда Invesco Diversified Dividend.

06.05.2024 15:00 2 мин. четене

Има ли влияние пазара на имоти върху криптовалутите?

Пазарът на недвижими имоти има значително влияние върху инвестициите в криптовалута. Настоящите предизвикателства в областта на недвижимите имоти, като например завишените цени на жилищата и ограничената наличност, подтикват хората да проучват алтернативни възможности за инвестиции като криптовалутите.

06.05.2024 14:30 2 мин. четене

Цената на златото продължава да върви нагоре на фона на смесени икономически сигнали

Цените на златото се повишиха след смесени сигнали от икономиката на САЩ. Нараства оптимизмът, че усилията на Федералния резерв за борба с инфлацията ще доведат до меко приземяване на икономиката.

06.05.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.