Home

Анализ на въздействието на изборите в САЩ върху криптовалутите

15.08.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализ на въздействието на изборите в САЩ върху криптовалутите

CoinShares наскоро анализира как предстоящите избори в САЩ могат да повлияят на крипто индустрията.

Доналд Тръмп се очертава като силен привърженик на криптовалутите, докато позицията на Камала Харис е по-неясна, но потенциално по-умерена.

Тръмп е избрал за свой кандидат за вицепрезидент Джей Ди Ванс, бивш рисков капиталист, който подкрепя крипто. Ванс вече изготвя нови регламенти, а Тръмп активно подкрепя Биткойн, приемайки го за дарения за кампанията си и организирайки срещи с миньори.

Той също така обеща да замени председателя на Комисията по ценните книжа и борсите Гари Генслeр, критикувайки неговия регулаторен подход в сферата.

Обратно, възгледите на Камала Харис за криптовалутите остават нееднозначни. Макар че нейната позиция може да е по-балансирана в сравнение с тази на президента Байдън, не е сигурно как тя би се справила с крипто въпросите.

Неотдавнашните промени на Демократическата партия към преоценка на крипто регламентите биха могли да повлияят на нейната позиция, особено при положение, че 50 милиона американци са ангажирани в тази индустрия.

Докладът на CoinShares предполага, че президентството на Тръмп може да създаде смесена, но потенциално благоприятна среда за Биткойн, докато Харис може да възприеме по-премерен подход, като евентуално се съюзи с демократите, които се застъпват за благоприятни крипто политики.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

IPO за Circle и преход към Уолстрийт през 2025 г.

Според главния изпълнителен директор Джереми Алер Circle се подготвя за първичното си публично предлагане (IPO) и ще премести централата си на Уолстрийт през 2025 г.

21.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

BNY Mellon получи одобрение за крипто попечителство от SEC

BNY Mellon, най-голямата попечителска банка в САЩ, според съобщенията е получила освобождаване от счетоводния бюлетин 121 на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) за своите институционални операции по крипто попечителство.

21.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Индия обмисля забрана на чат приложението Telegram – ето защо

Telegram е изправен пред потенциални ограничения в Индия след значителен пробив в сигурността, свързан с приложението.

20.09.2024 21:45 2мин. четене Alexander Zdravkov

Камала Харис разглежда нови крипто политики за САЩ според Антъни Скарамучи

Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, обяви, че вицепрезидентът Камала Харис работи по политиките за криптовалутите в кампанията си с подкрепата на крипто застъпници.

20.09.2024 20:45 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.